vest24 logo stiri


Email: contact@vest24 ro

Copil de 11 ani accidentat grav pe cand se juca la sanius

TIMIȘ – Zăpada abundentă căzută de sâmbătă dimineaţa încoace a făcut deja primele victime ale accidentelor rutierte. Un copil de 11 ani, care se juca la saniuş, a fost transportat la spital, după ce a fost accidentat de un autoturism, pe strada Dunărea din Ghiroda. Şoferul este anchetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ambulanta la primiri urgentePotrivit investigaţiilor declanşate de poliţişti, accidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 14.36, după ce stratul de zăpadă care căzuse toată dimineaţa a atins câţiva zeci de centimetri. În timp ce conducea un autototurism pe strada Dunărea din localitatea timişeană Ghiroda, şoferul Ioan I., de 67 de ani, din localitate, a surprins l-a un moment dat un copil care se afla la joacă pe carosabilul acoperit de zapadă, cu sania.

Conducătorul auto nu l-a observat pe minor, iar ca urmare l-a lovit cu maşina. În urma accidentului, a rezultat rănirea grava a copilului Gheorghe B., de 11 ani, originar din localitatea Butoieşti. „Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Mirela Drăghicioiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *