Sanatate

Albirea premium a dintilor, prin tehnici ultraperformante la clinica DENTAL PREMIER

Written by Monica

O dantura mai alba, deci mai frumoasa, poate fi un factor de influenta in ceea priveste calitatea vietii. Oricine isi doreste ca atunci cand zambeste, sa poata face asta cu toata increderea. Poate ca deja ai incercat tot felul de solutii pentru acasa, dar ti-ai dat seama ca rezultatele intarzie sa apara sau ca acestea sunt departe de asteptarile tale.

Oricine a cheltuit chiar sume ce au inceput sa descurajeze visul de a avea o dantura imaculata probabil s-a lamurit ca acasa ai prea putine sanse de a avea dintii visati. Lucrurile stau diferit insa, in cadrul clinicilor particulare, unde se folosesc metode revolutionare de albire. Din randul acestora, o varianta premium la care apeleaza cu incredere si oameni importanti ai societatii noastre, pentru ca tin mult la imaginea lor, este Lampa Beyond® Polus® ADVANCED, numarul 1 mondial in materie de albire dentara.

De ce Clinica DENTAL PREMIER este reperul pentru solutiile de albire?

Nu doar tehnica aplicata conteaza, ci si profesionalismul medicilor, respectiv mediul in care este realizata aceasta, instrumentele de lucru.Clinica DENTAL PERMIER a devenit un reper datorita aparaturii High Tech Dentistry cu care este dotata, dispunand de tehnologii revolutionare la capitolul albire dentara. In completare cu pasiunea expertilor pentru acest domeniu si cunostintele de specialitate detinute, iata ca rezultatele sunt imbucuratoare in cazul fiecarui pacient.

Albirea se refera la modificarea culorii dintilor intr-un mod eficient, rapid si simplu, redand astfel cu succes zambetele frumoase, care pentru multi erau o amintire. Este o procedura nedureroasa si care nu necesita interventii de durata.

Varianta ADVANCED a tratamentului de albire vine cu o noua tehnologie, cu ultrasunete, ce dicteaza experiente premium. Procesul de cavitatie realizat foloseste unde ultrasonice concentrate, aplicat cu lampa accelatorului in ideea de a realiza o oxidare optima.

Inglobeaza si tehnologia LightBride a clinicii DENTAL PREMIER, continand compus de halogen in combinatie cu tehnologia LED si un sistem ultraperformant de filtrare a luminii. Este o procedura confortabila si sigura. Caldura emisa este zero si la fel si cantitatea de radiatii ultraviolete. Practic procedura consta intr-o albire profesionala care nu prezinta risc de sensibilizare a dintilor. Rezultatele oferite rezista si pana la 2 ani cu succes.

Ce recomanda tratamentul pentru albire Lampa Beyond® Polus® ADVANCED?

  • Rezultatele sunt imediate!
  • Este complet noninvaziv!
  • Albeste si coloratiile de tetraciclina!
  • Albeste petele de fluoroza prin intermediului unui program cu lungime de unda mica!
  • Are continut 100% eficient!
  • Procesul este complet controlabil!

Daca prezinti interes fata de aceasta procedura premium de albire a dintilor, acceseaza site-ul clinicii www.dentalpremier.ro si vizualizeaza rezultatele de care pacientii sai au avut parte!

About the author

Monica

Leave a Comment