Sanatate

Ai nevoie de un implant dentar?Apeleaza la specialistii de la Modent Clinic din Alexandria

Written by Monica

Pierderea unui dinte sau a mai multor dinti este cu siguranta un lucru extrem de neplacut pentru oricare dintre noi, indiferent de varsta si indiferent de starea generala de sanatate.Totusi, trebuie spus ca in ultimii ani progresele si inovatiile din domeniul stomatologiei permit gasirea unor solutii chiar si pentru acele persoane care sufera pierderea unui dinte sau a mai multor dinti. Iar solutia in aceste cazuri este un implant dentar.

Implantul dentar se refera la acel tratament in care pacientul care a suferit pierderea unui dinte natural „primeste” un alt dinte „fals” in locul dintelui pierdut. Mai exact, o radacina artificiala a unui dinte este implantata in locul ramas dupa pierderea dintelui natural, aceasta radacina fiind realizata dintr-un material perfect compatibil cu cavitatea bucala si neexistand astfel riscul de reactii adverse. Daca ai nevoie de un implant dentar in orasul Alexandria, atunci trebuie sa stii ca poti alege cu incredere Modent Clinic.

Aceasta clinica stomatologica este deschisa recent in orasul Alexandria si ofera servicii in domeniul stomatologic, printre care si servicii de implant dentar Alexandria.Un implant dentar este o alegere extrem de oportuna pentru persoanele care au suferit recent sau cu ceva timp in urma pierderea unui dinte. Cu ajutorul unui astfel de implant la nivelul danturii vei reusi sa iti imbunatatesti considerabil masticatia si sa incepi din nou sa mananci orice iti doresti.

Pe langa imbunatatirea masticatiei, implantul dentar in Alexandria va contribui semnificativ la imbunatatirea aspectului estetic al zambetului. Daca eviti sa zambesti din cauza faptului ca ai pierdut un dinte sau mai multi, cu ajutorul unui implant dentar Alexandria iti vei recapata zambetul. Mai mult decat atat, iti vei recastiga increderea de sine si astfel vei fi din nou plin de incredere.

Chiar daca exista in randul multor pacienti teama ca implantul dentar va aduce un disconfort, trebuie spus faptul ca datorita tehnicilor moderne si a ultimelor inovatii in domeniu, implantul dentar se va simti intr-un mod natural, ca si cum ar fi un dinte natural. In consecinta, nu va exista niciun disconfort la nivelul cavitatii bucale atunci cand alegi sa apelezi la un implant dentar Alexandria.Cu ajutorul profesionistilor in medicina dentara de la Modent Clinic, implantul dentar in Alexandria este la indemana oricarui pacient care are nevoie de un astfel de tratament. Materialele si tehnicile folosite de cei de la Modent Clinic garanteaza rezistenta unui implant dentar Alexandria pentru o perioada cuprinsa intre 10 si 15 ani.

Mai mult decat atat, pentru ca suntem constienti de faptul ca de cele mai multe ori partea financiara este principalul motiv pentru care un pacient care are nevoie de implanturi dentare in orasul Alexandria nu apeleaza la astfel de tratamente, la Modent Clinic oferim posibilitatea de a plati astfel de tratamente intr-un mod flexibil astfel incat majoritatea pacientilor sa isi permita astfel de tratamente. Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile de implanturi dentare in orasul Alexandria si la echipa ce lucreaza pentru Modent Clinic, nu ezita sa accesezi site-ul clinicii noastre, www.modent.ro.

About the author

Monica

Leave a Comment