Constructii

Calificari Deserventi ofera cursuri de specializare macaragiu

Written by Monica

Societatea comerciala CALIFICARI DESERVENTI S.R.L. ofera o gama diversificata de prestari servicii in domeniul ISCIR, dar si cursuri de specializare pentru meseria de macaragiu si pentru meseria de stivuitorist.

Prin urmare, atunci cand esti in cautarea unui curs acreditat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) si care sa iti permita sa iti desfasori activitatea de macaragiu conform normelor si reglementarilor in vigoare, S.C. CALIFICARI DESERVENTI S.R.L. este alegerea perfecta. De asemenea, firmele care au nevoie sa isi specializeze personalul pot sa apeleze la curs macaragii oferit de S.C. CALIFICARI DESERVENTI S.R.L.

De ce curs macaragii de la S.C. CALIFICARI DESERVENTI S.R.L.?

Fie ca vorbim despre o persoana care doreste sa se recalifice la locul de munca pentru a putea sa lucreze pe utilaje precum macarale sau nacele, fie ca vorbim despre un tanar care imediat ce a terminat liceul isi cauta un loc de munca, acest cursuri macaragii oferite de S.C. CALIFICARI DESERVENTI S.R.L. reprezinta o optiune foarte buna prin prisma faptului ca sunt o varianta sigura de obtinere a unei calificari recunoscute de catre ANC.

Mai mult decat atat, in urma cursului de macaragiu fiecare cursant primeste si autorizarea din partea Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR). Un foarte mare plus al acestor cursuri macaragii este dat de faptul ca atat diploma din partea ANC, cat si autorizarea ISCIR sunt recunoscute la nivelul intregii Uniuni Europene conform codurilor COR aferente meseriei de macaragiu.

Prin urmare, toti cei care finalizeaza cu succes aceste cursuri de specializare pot sa isi gaseasca un loc de munca perfect legal in orice tara a Uniunii Europene. Aceste cursuri de macaragiu sunt desfasurate sub indrumarea unor experti in domeniu astfel incat fiecare cursant va putea invata atat partea teoretica, cat si partea practica de la persoane cu o vasta experienta in domeniu.

Alege chiar acum un curs de macaragiu

Daca decizia de a urma un curs macaragii este deja luata si esti convins de faptul ca firma S.C. CALIFICARI DESERVENTI S.R.L. este alegerea perfecta pentru a urma acest curs, atunci nu iti ramane decat sa iei legatura cu reprezentatii acestei firme si cu responsabilul pentru cursul de macaragii pentru a te inscrie la curs.

Un astfel de curs de macaragiu dureaza 16 saptamani si are o taxa de scolarizare de 1200 RON, iar in cadrul acestei taxe de scolarizare sunt incluse atat taxele de participare la curs, cat si examinarile din partea ANC si ISCIR, dar si elibrarea de diploma ANC si a autorizarii ISCIR.

Toate documentele necesare pentru inscrierea la un astfel de curs macaragii de la S.C. CALIFICARI DESERVENTI S.R.L., dar si alte informatii referitoare la examenul pentru absolvirea cursului sunt disponibile pe site-ul www.stivuitorist-macaragiu.ro, la meniul „Cursuri”, sub-meniul „Curs macaragii”.

S.C. CALIFICARI DESERVENTI S.R.L. detine o experienta vasta in tot ceea ce inseamna prestari servicii ISCIR, fiind pe piata de mai bine de 15 ani, iar acest fapt reprezinta un atuu important pentru a alege un curs de macaragiu oferit de aceasta firma. Vei beneficia de cel mai ridicat nivel de profesionalism si de specialisti foarte bine pregatiti.

About the author

Monica

Leave a Comment