Auto

Cand este momentul sa apelezi la Automatic Gearbox?

Written by Monica

SC Automatic Gearbox SRL este o unitate de service auto din Bucuresti care detine o vasta experienta in solutionarea oricarei defectiuni atunci cand vine vorba de cutia de viteze a oricarui model de masina. In ultimii ani la Automatic Gearbox am decis sa ne specializam pe reparatii cutii automate datorita faptului ca tot mai multi soferi au optat pentru a trece de la masinile avand o cutie de viteze manuala la cele pe cutie de viteze automata.

In consecinta, solicitarile in ceea ce inseamna diagnoza si reparatii cutii automate au crescut tot mai mult si pentru a acoperi aceasta nevoie pentru clientii nostri am decis sa ne formam in tari precum Olanda si Germania in domeniul reparatiilor pentru cutiile automate ale oricarui tip de masina.Cu toate ca nu exista vreun sofer care sa iti doreasca sa viziteze foarte des o unitate de service auto, trebuie spus ca in anumite situatii este recomandat sa apelezi la specialistii in domeniu pentru a evita probleme grave la cutia de viteze a masinii tale.

La anumite intervale de timp este indicat sa efectuezi o revizie a masinii tale, pentru a te asigura ca totul functioneaza in parametrii optimi. In situatiile in care ai achizitionat o masina second hand pe cutie de viteze automata, atunci este recomandat sa te adresezi mecanicilor de la Automatic Gearbox pentru a efectua anumite teste cu privire la cutia de viteze a masinii respective.

O alta situatie care necesita o vizita la mecancii specializati in reparatii cutii automate care lucreaza pentru Automatic Gearbox este aceea in care simti ca exista mici probleme la cutia de viteze a  masinii tale. Nu amana vizita la mecanici specializati in reparatii cutii automate pentru ca problema se poate agrava si atunci riscul de a ramane cu masina in drum creste. Cu cat mai repede apelezi la serviciile oferite de cei de la Automatic Gearbox, cu atat mai repede orice problema poate fi rezolvata, iar costurile sunt cu mult mai mici decat daca astepti pana in ultimul moment.

Prin urmare, daca ai nevoie de servicii precum revizie, diagnoza, testarea cutiei de viteze, reparatii cutii automate sau inlocuirea completa a cutiei de viteze, te asteptam la Automatic Gearbox. Trebuie punctat faptul ca pentru serviciile de diagnoza nu ai nevoie de o programare in avans. Astfel, atunci cand simti ca ceva nu este in regula cu masina ta, te asteptam la noi in service.

Foarte important de mentionat este si faptul ca aceste servicii de diagnoza oferite de specialistii de la Automatic Gearbox sunt gratuite. Pentru a avea o imagine completa asupra tuturor serviciilor oferite de unitatea noastra de service auto te invitam pe www.reparatiecutieautomata.ro.

Fiind o firma autorizata de catre RAR, Automatic Gearbox garanteaza calitatea serviciilor oferite, a pieselor de schimb si profesionalismul intregii echipe. Indiferent de ora la care ai nevoie de asistenta, poti apela la suport tehnic non-stop la telefon 0732125544. Suntem mereu la dispozitia clientilor nostri si cautam cele mai eficiente solutii in reparatii cutii automate pentru a te pune cat mai repede din nou la drum.

About the author

Monica

Leave a Comment