Media / Publicitate

Diferenta dintre un blogger profesionist si unul amator

Written by Monica

Atunci cand comparam blogging-ul full time cu cel part time, de fapt punem in balanta a bloggerul amator cu cel profesionist. Asadar vorbim despre persoana care este pregatita sa apara pe net si sa sezvaluie informatii de interes general, cu cele mai interesante cuvinte, contopite intr-o pagina web.

Atunci cand vorbim despre blogging-ului full time, se intelege ca blogul reprezinta sursa de venit de baza. Atunci cand blogging-ul se desfasoara in regim part time, bloggingul este doar o pasiune care genereaza si ceva venit.

A face blogging full time sau part timp, este diferit. De fapt, blogging-ul full time nu inseamna doar incercarea de a face bani din blog ci necesita si mult sacrificiu si strategii de a obtine venituri suficiente pentru a supravietui pe piata de profil. Decizia unui blogger part time de a trece la un nivel superior este destul de dificila. Exista anumite aspecte pozitive, cat si negative, pentru fiecare nivel asadar ar trebui sa tineti cont de ele.

Daca sunteti bloggeri part time, adica nu va intretineti existenta din blog atunci sunteti doar amatori si faceti aceasta activitate doar in timpul liber. Iar daca te-ai hotarat sa faceti parte din comunitatea bloggerilor profesionisti aveti o multime de beneficii.In primul rand nu aveti un sef, astfel incat nu trebuie sa dai socoteala nimanui.

Apoi va puteti face programul cum vreti, puteti lucra intr-un interval de ore care vi se pare cel mai potrivit. De asemenea, puteti face pauza cand doriti, fara sa cereti permisiunea cuiva.In plus, puteti lua vacanta oricand doriti iar fiecare banut pe care il castigati este al vostru.

Insa pe langa atat de multe avantaje, trebuie sa aveti si niste reguli proprii daca vreti si rezultate pe masura.Trebuie sa aveti o buna disciplina in momentul in care va apucati de lucru si sa fiti perseverent zi de zi.

E destul de dificil sa respecti propriul orar stiindca in caz contrar, nu te va certa nimeni si nu te va da nimeni afara de la job de aceea este foarte important sa ai o anumita disciplina si sa iti respecti job-ul ca si cand ai fi la serviciu. Pana ce va invatati cu acest stil de viata o sa fie putin mai greu dar merita fiecare sacrificiu.

About the author

Monica

Leave a Comment