Monden / Lifestyle

Epil Point – clinica de infrumusetare si ingrijire corporala cu centre in Ploiesti si Bucuresti

Written by Monica

In societatea moderna se pune tot mai mult accent pe aspectul fizic si nu este de mirare interesul tot mai mare pentru serviciile profesionale de ingrijire corporala, de infrumusetare sau de intretinere corporala. Pentru a raspunde acestor nevoi, clinica Epil Point vine in intampinarea tuturor acelora care isi doresc sa acorde atentie aspectului fizic cu tratamente efectuate in centrele deschise in Ploiesti si Bucuresti.

Epil Point ofera servicii de ingrijire si intretinere cu ajutorul unor tratamente moderne si non-invazive, tratamente care au menirea de a oferi sculptura corporala, tratamente faciale Bucuresti, tratamente anti-imbatranire, dar si servicii de epilare definitiva cu laser. Pentru serviciile de epilare definitiva cu lumina intens pulsata (IPL) se vor efectua intre 8 si 12 sedinte, in functie de caracteristicile fiecarei persoane care apeleaza la acest tratament pentru indepartarea parului nedorit la nivelul corpului.

Tratamentele de remodelare corporala implica diferite proceduri astfel incat sa raspunda nevoilor fiecarui pacient care alege sa isi recapete increderea in sine in urma obtinerii siluetei dorite. Cu ajutorul acestor tratamente de remodelare corporala surplusul de grasime din anumite zone ale corpului va disparea, vei putea obtine silueta dorita, vei scapa de celulita si de vergeturi, iar pielea va deveni din nou ferma si tonifiata.

In cadrul tratamentelor de remodelare corporala se regasesc proceduri precum tratamentul anticelulitic, electrostimulare, criolipoliza, mezoterapia, presoterapia sau tratamentul cu unde de radiofrecventa. Toate acestea au menirea de a oferi cele mai bune rezultate atunci cand vine vorba despre obtinerea unei siluete dorite si a fermitatii pielii in diferite zone ale corpului unde exista celulita, vergeturi sau un strat adipos nedorit.

Dincolo de procedurile pentru sculptura corporala, la Epil Point exista posibilitatea de a beneficia de foarte multe proceduri pentru tratamente faciale Bucuresti. Aceste tratamente vizeaza rejuvenarea tenului si incetinirea proceselor de imbatranire. Cu siguranta ca ingrijirea pielii la nivelul fetei trebuie sa fie primordiala, insa dincolo de ingrijirea pe care fiecare dintre noi o poate aplica pe cont propriu folosind diferite produse dermato-cosmetice acasa, ingrijirea profesionala este extrem de eficienta.

In cadrul tratamentelor faciale puse la dispozitie de clinica Epil Point se vor folosi cele mai inovative tehnologii astfel incat rezultatele sa fie vizibile dupa prima sedinta, iar la sfarsitul ciclului de tratament facial sa te bucuri de o piele ferma si tanara la nivelul fetei. Printre procedurile folosite pentru tratamentele faciale pot fi amintite curatarea si ingrijirea profesionala, drenajul limfatic facial, tratamentul de radiofrecventa tetrapolara, tratamente faciale cu tehnologie LED, tratamente de rejuventare cu lumina intens pulsata (IPL) sau tratamente speciale.

Toate aceste tratamente si proceduri sunt oferite de personal calificat si cu experienta in acest domeniu. De asemenea, preturile pentru toate aceste servicii sunt accesibile tuturor acelora care doresc sa acorde maxima atentie aspectului fizic si ingrijirii corporale. Serviciile si tratamentele puse la dispozitie de Epil Point se adreseaza deopotriva barbatilor si femeilor, indiferent de varsta. Pentru informatii complete privind serviciile si preturile pentru tratamentele acestei clinici sau pentru a face o programare te invitam sa accesezi epilpoint.ro.

About the author

Monica

Leave a Comment