Sanatate

Fatetele dentare si beneficiile acestora in medicina dentara

Written by Monica

Ultimii ani arata tot mai mult interes pentru estetica dentara in domeniul tratamentelor stomatologice. Chiar daca exista in continuare tratamente pentru rezolvarea problemelor dentare precum cariile, boala parodontala sau pierderea dintilor, trebuie spus ca numarul persoanelor interesate de tratamentele din categoria esteticii dentare este in continua crestere. Prin urmare nu este de mirare interesul tot mai mare aratat pentru fatetele dentare.

Fatetele dentare se pot dovedi a fi alegerea potrivita pentru persoanele care nu au suficienta incredere in zambetul lor si care doresc sa isi regasesca increderea in propria persoana prin obtinerea unui zambet perfect.Fatetele dentare sunt tratamente de estetica dentara oferite de medici stomatologi in cadrul clinicilor dentare autorizate. Prin urmare, oricine doreste sa isi regaseasca zambetul perfect si sa aiba incredere in aspectul danturii sale poate sa apeleze cu maxima incredere la tratamentele cu fatete dentare Alexandria.

Care este specificul tratamentelor cu fatete dentare?

Atunci cand vorbim despre fatetele dentare avem in vedere acele placi forte subtiri realizate din material ceramic si care ulterior sunt lipite pe suprafata dintilor naturali. Fatetele dentare sunt folosite pentru a obtine culoarea dorita la nivelul danturii, dar si pentru a obtine aspectul dorit de fiecare pacient in ceea ce priveste pozitionarea dintilor si orientarea acestora. Pentru a urma un tratament cu fatete dentare este nevoie de o serie de pasi premergatori pe care medicul stomatolog ii va realiza.

Astfel, inainte de inceperea unui tratament cu fatete dentare Alexandria se va efectua o consultatie pentru a avea o imagine de ansamblu privind starea de sanatate a danturii si a cavitatii bucale. Ulterior se va putea stabili cea mai buna abordare in privinta fatetelor dentare pentru a se evita orice complicatie la nivelul gingiei sau al danturii. Pacientul poate opta intre fatete dentare din ceramica presata sau fatetele dentare feldspatice.

Varianta din ceramica presata sunt turnate si preiau foarte fidel forma dintilor naturali. Varianta fatetelor dentare feldspatice reprezinta acea categorie realizata prin punerea mai multor straturi unul peste altul la temperaturi ridicate.Trebuie subliniat faptul ca fatetele turnate sunt mult mai rezistente comparativ cu cele feldspatice. Chiar daca pretul este mai mare, multi pacienti opteaza pentru aceste fatete dentare din ceramica presata.

Obtine aspectul dorit la nivelul danturii

Daca din varii motive nu esti multumit(a) de aspectul danturii si iti doresti sa rezolvi aceasta problema, atunci cu siguranta ca tratamentele cu fatete dentare Alexandria poate fi cea mai potrivita alegere.Fatetele dentare au mai multe beneficii pentru pacientii care aleg sa urmeze acest tratament de estetica dentara.In primul rand contribuie la obtinerea unui aspect foarte ingrijit la nivelul danturii, atat prin prisma culorii dintilor, cat si prin prisma formei si orientarii acestora.

Un al doilea beneficiu se refera la protectia pe care o asigura structurii interne a dintilor si radacinilor acestora. Cu alte cuvinte vei proteja radacina dintilor pe termen mediu si lung, evitand astfel a se ajunge la pierderea dintilor. Pentru a beneficia de aceste tratamente nu iti ramane decat sa apelezi la o clinica stomatologica.

About the author

Monica

Leave a Comment