Constructii

Fiti pregatiti pentru venirea iernii cu raspanditoare de material antiderapant!

Written by Admin

Foarte des auzim faptul ca iarna ne-a luat prin surprindere si de aceea nu putem face fata la cantitatea mare de zapada cazuta sau la temperaturile scazute care duc la aparitia poleiului pe drumurile tarii.Pentru ca suntem deja la inceput de toamna, pregatirea pentru sezonul rece pentru firmele de salubritate, pentru administratiile locale si pentru companiile care asigura intretinerea cailor rutiere ar trebui sa fie o prioritate.

Dintre utilajele care asigura conditii optime de rulare pe caile rutiere nu ar trebui sa lipseasca raspanditoarele de material antiderapant sau cum mai sunt ele numite, sararitele.Aceste sararite sunt utilaje care sunt concepute pentru a imprastia material antiderapant pe caile rutiere astfel incat sa combata situatiile in care zapada de pe carosabil sau poleiul pot pune in pericol participantii la trafic.

Daca sunteti in cautarea unui model de raspanditor de material antiderapant care sa ofere cel mai ridicat nivel de eficienta, atunci trebuie spus ca societatea comerciala CONVAR IMEX SRL este un nume cu rezonanta in tot ceea ce inseamna comercializarea de astfel de sararite.

In oferta noastra veti putea gasi o gama diversificata de modele profesionale de raspanditoare de material antiderapant.In functie de utilajul purtator, CONVAR IMEX SRL ofera mai multe modele de sararite, printre care putem aminti raspanditorul de material antiderapant electric HILLTIP 550-1100, sararite tip BMJS pentru camioane, pe tiranti tractor, tractabile sau raspanditoare de material antiderapant montate in locul oblonului din spate.

Toate modelele de raspanditoare de material antiderapant din oferta noastra pot fi gasite accesand site-ul www.convar.ro in meniul „Produse”, submeniul „Raspanditoare de material antiderapant (sararite)”.Raspanditoarele de material antiderapant din gama BMJS sunt echipamente fiabile si robuste, putand fi folosite mai multe sezoane la rand la eficienta maxima.

Aceste echipamente functioneaza pe baza unui principiu extrem de simplu, fapt ce le face foarte usor de utilizat. Faptul ca sararitele de tip BMJS sunt concepute intr-un mod simplu le face foarte accesibile ca pret, dar si rezistente la intemperiile vremii pe timp de iarna atunci cand acestea sunt utilizate.In acest fel raportul calitate-pret pentru oricare dintre modelele de raspanditoare de material antiderapant BMJS este unul excelent.

Mai mult decat atat, faptul ca puteti alege modele de sararite BMJS care pot fi montate pe diverse tipuri de utilaje purtatoare reprezinta un alt mare avantaj. Fiecare dintre aceste raspanditoare de material antiderapant BMJS dispune de dotari standard dar si de dotari suplimentare ca de exemplu sistemul electronic pentru dozarea materialului antiderapant sau posibilitatea de a monta videocamera posterioara de lucru, cu monitor in cabina utilajului.

Informatiile complete cu privire la oricare dintre sararitele comercializate de CONVAR IMEX SRL sunt disponibile pe site-ul nostru.Specialistii nostri sunt mereu la dispozitia clientilor pentru consultanta tehnica de specialitate sau pentru consiliere cu privire la alegerea modelului potrivit de sararita.

Deoarece termenele de livrare pentru sararite pot fi mai mari ca urmare a particularitatilor de fabricatie in functie de caracteristicile utilajelor purtatoare, recomandam clientilor nostri sa ia in considerare acest aspect atunci cand au in vedere posibilitatea achizitionarii unui astfel de echipament.  La CONVAR IMEX SRL depunem toate eforturile pentru a raspunde cu promptitudine oricarei solicitari si pentru a oferi clientilor exact echipamentele si utilajele de care au nevoie.

About the author

Admin

Leave a Comment