Casa si Gradina

Garnitura termopan-mentine functionalitatea geamului la standarde ridicate

Written by Monica

Atunci cand este vorba despre elementele principale ale ferestrelor si usilor cu geam termopan fara de care acestea nu ar putea functiona perfect, se evidentiaza garnitura termopane.Rolul acestor garnituri este acela de a izola marginile si colturile ferestrei sau ale usii, si a inchide etans in acelasi timp.

Este important ca atunci cand va schimbati geamurile termopan sa alegeti produse de calitate superioara pentru ca doar asa aveti certitudinea ca acestea sunt prevazute cu garnituri deosebit de rezistente.

In caz contrar, o sa fiti surprinsi ca acestea se defecteaza intr-un timp extrem de scurt. Garniturile sunt atasate pe marginile ferestrelor si au rolul de a izola perfect astfel incat sa impiedice formarea condensului si pierderea caldurii pe perioada iernii.

Acestea sunt formate dintr-un material cauciucat, deosebit de elastic si foarte rezistent care ajuta geamul sa formeze o bariera protectiva impotriva frigului din exterior.Motivul principal pentru care etansarea este absolut necesara, consta eficienta garniturilor ce  impiedica umiditatatea.

Garniturile noastre sunt confectionate dintr-un material foarte rezistent la temperaturi extreme, indiferent de anotimp. Achizitionand produsele comercializate de Repartemopan aveti garantia deplina ca acestea vor functiona pentru cel putin 2 ani insa intretinute corect acestea pot rezista pana la 5 sau chiar 6 ani.Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru www.repartermopan.ro.

Dat fiind faptul ca preturl este extrem de accesibil si nu nici nu se face deranj in casa la schimbarea acestora, alegeti sa colaborati cu noi oricand aveti nevoie de garnituri de calitate. Garniturile imbatranite trebuie inlocuite pentru ca incep sa isi piarda din proprietati si se poate ajunge si la craparea sau deteriorarea completa. Daca nu se intervine la timp, riscati ca si elementele de feronerie sa se defecteze pentru ca geamul nu mai inchide etans si nimic nu mai functineaza asa cum trebuie.

Garnitura termopane- durabilitate marita

Garnitura termopane reprezinta un element de baza ce ocupa un loc important in etansarea usilor si ferestrelor. Pe langa aceasta si feroneria si balamalele joaca un rol extrem de important in procesul de izolare. De fapt, feroneria este elementul care asigura mobilitatea usilor si ferestrelor iar etansarea se realizeaza cu ajutorul garniturilor.

In cazul in care feroneria se defecteaza, inchiderea ferestrei are de suferit si prin urmare, etansarea devine defectuoasa. In plus, balamalele care nu au o sustinere puternica, faciliteaza o inchidere impropie a ferestrelor. De aceea, este indicat sa faceti revizia la timp  pentru a verifica in amanuntire toate elementele componente, ce pot duce la defectarea garniturilor, inainte de vreme.

Garnitura termopane – preturi corecte

Atunci cand garnitura termopan trebuie inlocuita este recomandat sa cereti ajutorul specialistilor.Acestia intervin rapid oricand sunt solicitati si determina cu usurinta cauza principala a defectiunii aparute si va ofera cea mai buna varianta de solutionare.Deteriorarea garniturilor reprezinta o chestiune serioasa si nu trebuie sa tratati cu indiferenta, deoarece aceasta ar putea atrage dupa sine si alte probleme, mult mai grave.

About the author

Monica

Leave a Comment