Auto

La Automatic Gearbox solutionam rapid orice problema la cutia de viteze automata

Written by Monica

Daca te afli printre soferii care au ales sa se bucure de atuurile oferite de masinile care functioneaza pe cutii de viteze automate, atunci trebuie sa stii si faptul ca aceste cutii de viteze sunt mult mai complexe, iar orice mica defectiune si orice problema care apare in functionarea optima a acestora necesita interventia unor profesionisti in domeniul reparatiilor cutiilor de viteze automate asa cum sunt cei de la SC Automatic Gearbox SRL din Bucuresti.

Adreseaza-te profesionistilor in reparatii cutii viteze automate

Chiar daca foarte multi soferi sunt tentati sa caute pe cont propriu sau pe Internet diferite solutii pentru problemele aparute la masina care functioneaza pe baza cutiei de viteze automate, trebuie sa stii ca iti asumi riscuri foarte mari facand acest lucru, putand chiar strica cutia de viteze.

Pentru a avea siguranta ca vei gasi cele mai rapide si eficiente solutii pentru orice defectiune sau problema aparute la cutia de viteze a masinii tale alege sa apelezi la profesionistii in reparatii cutii viteze automate.

Mecanicii care lucreaza pentru Automatic Gearbox sunt specializati in repararea cutiilor de viteze automate in tari precum Germania si Olanda, avand astfel cunostintele necesare pentru a solutiona orice defectiune aparuta la acest tip de cutii de viteze.

Mai mult decat atat, avand o experienta de peste 15 ani de zile in repararea cutiilor de viteze automate, mecanicii acestei unitati de service auto au vazut multe cazuri de astfel de probleme, reusind sa gaseasca solutiile pentru a repune acele masini la drum.

Automatic Gearbox previne si rezolva problemele cutiilor de viteze automate

Avand in vedere ca cele mai multe dintre masinile care functioneaza pe cutii de viteze automate sunt masini second-hand, trebuie subliniata importanta reviziei periodice a cutiei de viteze.Aceste servicii sunt disponibile in portofoliul celor de la Automatic Gearbox.

In cazul in care ai nevoie de reconditionarea unor piese uzate sau inlocuirea unor astfel de piese la cutia de viteze automata,laAutomatic Gearbox oferim astfel de servicii, iar piesele pe care le folosim pentru a le inlocui pe cele uzate sunt piese originale si noi.

Mai mult decat atat, pentru orice piesa inlocuita primesti garantie. In cazurile cu defectiuni majore, atunci cand cutia de viteze automata este deteriorata iremediabil, specialistii nostri de la Automatic Gearbox vor inlocui complet cutia de viteze.

Pentru defectiunile minore repararea cutiilor de viteze automate dureaza in jur de 24 de ore, si doar pentru acele situatii cu defectiuni majore aceste reparatii cutii viteze automate pot sa dureze pana la 3-4 zile.

Intreaga oferta de servicii oferite de Automatic Gearbox poate fi gasita pe www.reparatiecutieautomata.ro.Pentru ca stim ca timpul este cel mai pretios lucru, la Automatic Gearbox am ales sa punem pret pe timpul clientilor nostri si astfel oferim posibilitatea de a apela la serviciile noastre de diagnoza fara o programare in prealabil.

In acest context, atunci cand ai nevoie de o diagnoza la cutia de viteze nu trebuie decat sa vii la service-ul nostru. Mai mult decat atat, serviciile de diagnoza sunt gratuite la Automatic Gearbox.

About the author

Monica

Leave a Comment