Media / Publicitate

Mic ghid pentru cei care aleg sa isi uneasca destinele

Written by Monica

Ai decis impreuna cu perechea ta ca a venit momentul sa faci pasul cel mare? Ati stabilit data nuntii si vreti ca totul sa fie organizat in cel mai mic detaliu? In acest caz este foarte bine sa incepeti pregatirile din timp si sa va informati cu privire la fiecare moment al nuntii.

Nunta in sine poate fi o adevarata provocare pentru cei care urmeaza sa faca acest pas. Organizarea fiecarui detaliu si punerea la punct a tuturor aspectelor inseamna multa implicare, multa munca si foarte multa atentie. Tocmai de aceea cateva sfaturi te pot ajuta sa organizezi mult mai repede nunta la care visezi de ani de zile.

Primul pas-Cununia civila

Indiferent daca cununia la starea civila sector 4 este in aceeasi zi cu ceremonia religioasa si petrecerea nuntii sau daca este in zile diferite, cununia civila este primul pas pentru fiecare cuplu de miri. Pentru ca aici vorbim despre un set de acte necesar pentru ca aceasta cununie sa fie oficiata, este foarte important sa cunosti care sunt actele necesare pentru acest moment.

Pe StudioBlitz vei gasi atat actele necesare pentru cununia la starea civila sector 4, cat si pasii prezentati pe scurt pentru ca totul sa se desfasoare rapid si eficient la starea civila. De asemenea, tot aici vei putea gasi programul oficiului de la starea civila sector 4, dar si datele de contact ale unui fotograf profesionist care ofera servicii pentru sedinte foto la starea civila.

In situatia in care cununia civila este programata intr-o alta zi fata de nunta este recomandat sa apelezi la un fotograf profesionist pentru a putea pastra amintiri de neuitat si de la acest moment important pentru cuplul vostru.

Pasul doi-Cununia religioasa

Dupa cununia la starea civila sector 4 urmeaza cea religioasa. Fie ca este organizata in aceeasi zi, fie ca este organizata intr-o alta data, acest moment este fara doar si poate unul foarte important si care trebuie sa fie un punct de referinta in viata cuplului care alege sa paseaca impreuna in fata altarului.

Alegerea lacasului de cult unde se va celebra acest moment al nuntii ramane la latitudinea cuplului de miri. Dar nu uita sa apelezi la un fotograf specializat in sedinte foto nunti pentru a avea amintiri de neuitat de la acest moment. Mai mult decat atat, poti chiar sa apelezi la acelasi fotograf care a oferit servicii foto si pentru cununia la starea civila sector 4, daca cununia religioasa este organizata la cateva saptamani distanta.

Pasul trei-Petrecerea nuntii

Dupa ce au fost oficiate cununia civila si cununia religioasa urmeaza si distractia. Este momentul cel mai asteptat al nuntii.Tocmai de aceea este important sa organizezi acest moment in cel mai mic detaliu pentru ca toti invitatii sa se distreze pe cinste.

Pentru acest lucru gasirea locatiei perfecte pentru nunta, alegerea meniului si angajarea unei formatii de muzica reprezinta o serie de aspecte foarte importante.Pe StudioBlitz vei putea gasi foarte multe recomandari, sugestii si chiar date de contact pentru a organiza toate cele anterior amintite astfel incat sa te bucuri de o nunta perfecta. Acceseaza www.blog.studioblitz.ro pentru mai multe informatii.

About the author

Monica

Leave a Comment