Auto

Micul Expert Auto, profesionistii in vulcanizare auto mobila

Written by Monica

Chiar daca o pana de cauciuc sau anumite defectiuni ale jantelor auto nu sunt probleme foarte grave si uneori pot fi remediate de catre sofer pe cont propriu, trebuie spus ca intotdeauna o echipa de mecanici profesionisti va reusi sa rezolve mai rapid si mai eficient oricare astfel de problema. Pentru a scurta cat mai mult timpul de rezolvare a unei astfel de probleme, orice sofer poate avea in vedere o firma de vulcanizare mobila Ilfov.

Serviciile de vulcanizare mobila sunt servicii prestate la fata locului de catre o echipa de mecanici profesionisti care se deplaseaza la locul solicitat de catre sofer cu o autoutilitara echipata si dotata cu toate aparaturile necesare unei astfel de interventii. De asemenea, autoutilitara respectiva este dotata inclusiv cu piese de schimb sau cu anvelope de schimb. O astfel de firma care presteaza servicii de vulcanizare la fata locului in Bucuresti si in judetul Ilfov este Micul Expert Auto.

Specificul serviciilor de vulcanizare mobila

Daca vulcanizarea mobila sunt o categorie de servicii care iti sunt necunoscute si la care nu ai apelat pana in acest moment, trebuie spus ca aceste servicii sunt oferite non stop. Pentru acest lucru o echipa de mecanici specializati vor interveni exact la locatia indicata de catre soferul care a intampinat o problema sau o defectiune la rotile sau la anvelopele autoturismului pe care il conduce.

Soferii vor putea opta inclusiv pentru piese de schimb noi sau second hand, tot la fel cum vor putea beneficia de anvelope noi sau second hand pentru situatiile in care au nevoie de schimbarea anvelopelor. Daca soferii opteaza pentru vulcanizarea anvelopelor, aceste servicii sunt oferite chiar la fata locului.

Dincolo de serviciile privind rezolvarea unei pene de cauciuc sau a unei roti dezumflate, vulcanizarea mobila sunt acele servicii care pot remedia si alte defectiuni precum rotile dezechilibrate, jantele defecte sau alte probleme asociate rotilor si anvelopelor. Cu alte cuvinte, orice problema ai intampina la rotile sau anvelopele autoturismului, atunci cand apelezi la serviciile de vulcanizare mobila Ilfov, vei putea rezolva rapid si eficient orice astfel de problema.

Interventii non stop la preturi avantajoase

Toti soferii care isi doresc sa beneficieze de serviciile de vulcanizare mobila in Ilfov si in Bucuresti pot sa apeleze la firma Micul Expert Auto. Aceasta firma presteaza de multi ani astfel de servicii dupa un program non stop si la preturi avantajoase. In cadrul serviciilor puse la dispozitie de aceasta firma regasim rezolvarea unor probleme precum o pana de cauciuc, schimbarea cauciucurilor, vulcanizarea anvelopelor, umflarea rotilor dezumflate, echilibrarea rotilor sau remedierea jantelor cu probleme.

Fiecare mecanic din echipa celor de la Micul Expert Auto este pregatit pentru a interveni cu promptitudine in rezolvarea oricarei defectiuni aparute la autoturismul care a ramas pe marginea drumului din pricina unei defectiuni la rotile sau anvelopele autoturismului. Piesele si anvelopele noi puse la dispozitia soferilor dispun de garantie, tot la fel cum manopera beneficiaza de garantie. Pentru mai multe informatii privind serviciile de vulcanizare mobila Ilfov oferite de Micul Expert Auto te asteptam pe www.vulcanizaremobilabucuresti.ro.

About the author

Monica

Leave a Comment