IT&C

Pentru servicii de mentenanta si reparatii calculatoare in Bucuresti, apeleaza la Computer SHOP & Service LAPTOP

Written by Monica

Cu toate ca in momentul in care achizitionam un calculator, fie ca vorbim despre un PC sau despre un laptop, ne dorim ca acesta sa functioneze in parametrii optimi timp indelungat, trebuie spus ca odata cu trecerea timpului putem vorbi inclusiv despre probleme precum functionarea lenta sau chiar despre defectiuni majore. La prima mana suntem tentati sa cautam in mediul online tot felul de solutii pentru a rezolva problema calculatorului.

Insa o astfel de abordare presupune anumite riscuri precum posibilitatea de a cauza daune si mai mari, dar si pierderea timpului fara a gasi vreo solutie viabila pentru a face sa mearga din nou calculatorul. Tocmai pentru a evita pierderea timpului sau cresterea costurilor cu reparatiile prin prisma unor eventuale daune mai mari, se recomanda ca pentru intretinerea calculatoarelor, dar si pentru eventuale reperatii sa apelezi la specialistii in domeniul IT care lucreaza intr-un service autorizat.

Oferta de astfel de service-uri autorizate in Bucuresti este foarte numeroasa. Iar atunci cand trebuie sa gasesti cel mai bun service calculatoare Bucuresti, alegerea ta poate deveni o adevarata provocare. Pentru a putea beneficia de o echipa numeroasa si cu pregatire in domeniul mentenantei si al reparatiilor pentru toate tipurile de calculatoare, dar si de o experienta foarte vasta in acest domeniu de activitate, poti avea in vedere serviciile celor de la Computer SHOP & Service LAPTOP.

Aceasta companie activeaza in domeniul serviciilor de mentenanta si reparatii pentru calculatoare incepand cu anul 2003. In acest interval de timp cei de la Computer SHOP & Service LAPTOP au raspuns cu promptitudine, profesionalism, seriozitate si calitate solicitarilor in continua crestere in ceea ce inseamna intretinerea si reparatiile pentru PC-uri si laptop-uri.

In consecinta au reusit sa isi fidelizeze clientela, dar si sa castige noi segmente de piata, ceea ce a dus la dezvoltarea constanta a companiei. Rezultatul se observa in cele 4 magazine si centre de service deschise in Bucuresti, aceste puncte de lucru oferind clientilor care intampina probleme in functionarea calculatoarelor servicii complete pentru rezolvarea oricarei defectiuni.

Mai mult decat atat, pentru a se adapta nevoilor clientilor din perioada pandemiei de coronavirus, cei de la Computer SHOP & Service LAPTOP au pornit un nou serviciu, si anume Pick-Up & Return, acesta fiind adresat acelor clienti care nu aveau posibilitatea de a se deplasa personal in centrele acestui service calculatoare Bucuresti pentru predarea calculatoarelor pentru reparatii.

Toate serviciile de care poti beneficia atunci cand te adresezi acestui service calculatoare Bucuresti se bazeaza pe expertiza unor tehnicieni instruiti si cu experienta in domeniu, dar si pe echipamente de ultima generatie folosite pentru diagnosticarea calculatoarelor si pentru remedierea defectiunilor.

Prin prisma celor 4 centre de service si a personalului numeros, cei de la Computer SHOP & Service LAPTOP asigura promptitudine si rapiditate pentru rezolvarea oricarei defectiuni cu care te confrunti in cazul calculatorului tau. In cel mai scurt timp se efectueza diagnoza si ulterior un plan de service.

In baza planului de service orice defectiune este rezolvata intr-un interval de 24-48 de ore. Doar in cazul in care vorbim despre defectiuni foarte complexe sau atunci cand este nevoie de comandarea unor piese, remedierea problemei poate dura ceva mai mult. Insa intotdeauna tehnicienii vor estima durata interventiei si a operatiunilor in urma diagnozei astfel incat clientul sa stie cat este estimata ramanerea in service a calculatorului.

Datorita faptului ca dincolo de centrele de service, cei de la Computer SHOP & Service LAPTOP au si magazine de retail cu piese pentru toate modelele de calculatoare, la acest service calculatoare Bucuresti durata de interventie este una foarte scurta, foarte rar fiind nevoie de comandarea unor componente de la furnizori. Pentru mai multe detalii te asteptam servicecomputer.ro.

About the author

Monica

Leave a Comment