Casa si Gradina

Plase insecte- actionare usoara si rezistenta indelungata

Written by Monica

In ultima vreme aceste plase de insecte au devenit un accesoriu indispensabil pentru ca ne protejeaza de insecte purtatoare de microbi care pot provoca chiar si alergii. Mai mult decat atat, sunt deosebit de eficiente deoarece reduc cantitatea de factori poluanti cum ar fi praful care intra si se depune usor in casa. Tocmai de aceea pentru a fi siguri ca plasele antiinsecte va ofera protectie maxima trebuie sa va ocupati intens de intretinerea lor.

Cu timpul acestea se murdaresc de praf si daca nu sunt curatate bine isi vor pierde din eficienta. Stergeti-le cu ajutorul unei carpe obisnuite, imbibate in apa calduta si repetati procedura pe ambele fete ale plasei. Nu incercati sa o curatati cu o perie metalica pentru ca riscati sa o rupeti .

Plase insecte – protectie eficienta

Daca vreti sa aflati mai multe despre aceste plase insecte intrati pe www.repartermopan.ro  si verificati cu atentie informatiile disponibile online. Plasele cele mai de des intalnite sunt cele cu balamale, fixe sau tip rulou, insa mai exista si plase plisse, tip evantai.

Plasele de insecte plisate daca nu sunt curatate eficient acumuleaza si mai mult praf si murdarie datorita pliseurilor si se pot defecta usor pentru ca risca sa nu se mai deschida in mod corespunzator. Pe langa faptul ca au un aspect estetic placut va ofera protectie maxima impotriva gazelor de tot felul care se strecoara vara interiorul casei.

 Plase insecte – versalitate mare

Fie ca alegeti plase insecte verticale sau orizontale acestea se remarca prin eficienta si fiabilitate maxima. Conferiti atentia binemeritata intretinerii plaselor pentru ca in caz contrar se va reduce considerabil eficienta iar pe termen lung nu va mai poate oferi protectia necesare, trebuind inlocuite.

Ne bucuram sa avem cele mai experimentate echipe de montaj atat pentru geamuri termopan cat si pentru plase si rolete, si avem disponibilitate marita. Ne dorim ca fiecare client care apeleaza la serviciile noastre sa fie surprins placut de calitatea produselor oferite.

Recomandam cu incredere sa folositi plasele antiinsecte de la Repartermopan pentru a beneficia de o protectie indelungata.Compania noastra va ofera produse net calitative pentru a spori confortul casei dumneavoastra oferindu-va posibilitatea sa alegeti dintr-o gama larga de produse. Plasele cele mai inovatoare sunt cele plisse, care sunt deosebit de utile si foarte moderne.

Sunt putin mai scumpe dar isi merita toti banii. Modalitatea de actionare este total diferita, are un design ultra modern si o eficienta mult mai indelungata in timp.Confortul dumneavoastra si buna dispozitie depind in mare parte de felul cum va simtiti, de aceea trebuie sa oferiti atentia binecuvenita produselor pe care le achizitionati.

Datorita faptului ca insectele pot fi extrem de deranjante uneori nu mai stati pe ganduri si alegeti plasa de insecte cea mai potrivita in functie de preferintele dumneavoastra dar si de marimea geamului sau a usii unde urmeaza a fi montata.

About the author

Monica

Leave a Comment