Casa si Gradina

Plusurile oferite de sticla antifoc si tamplaria din aluminiu rezistenta la foc

Written by Monica

Oricat de mult ne-am dori sa gandim pozitiv si sa avem speranta ca riscul de incendiu nu se va abate asupra noastra in cazul cladirilor si spatiilor pe care le detinem sau administram, trebuie sa fim constienti ca acest risc exista si este cel mai ridicat la adresa oricarui imobil. Drept consecinta, gasirea celor mai eficiente solutii pentru a reduce acest risc reprezinta un aspect dezirabil in cazul oricarei cladiri.

Solutia extrem de eficienta atunci cand vorbim despre reducerea considerabila a riscului la incendiu o reprezinta sticla rezistenta la foc 30 minute (EI30) impreuna cu acea tamplarie din aluminiu rezistenta la foc 30 minute (RF30).Exista mai multe plusuri de care poti sa te bucuri atunci cand optezi pentru combinatia EI30 si RF30.

Astfel, sticla antifoc EI30 folosita impreuna cu tamplaria din aluminiu RF30 sporeste considerabil siguranta tuturor persoanelor care isi desfasoara activitatea in imobilul unde urmeaza a fi montate aceste materiale rezistente la foc. Un al doilea plus se refera la gradul de etanseitate oferit de aceasta sticla rezistenta la foc in combinatie cu tamplaria din aluminiu cu rezistenta la foc. Prin urmare, beneficiind de acest grad de etanseitate, te asiguri de faptul ca incaperile sunt foarte bine izolate una de cealalta, dar si fata de exterior.

Rezistenta si durabilitatea foarte mare in timp a sticlei antifoc EI30 si a tamplariei din aluminiu RF30 reprezinta un alt mare plus de care te poti bucura atunci cand alegi aceste produse. Si nu in ultimul rand, aspectul estetic reprezinta de asemenea un plus important ce merita a fi mentionat in legatura cu aceasta combinatie de sticla si tamplarie din aluminiu rezistente la foc.

Cu siguranta aceste plusuri nu pot trece neobservate si te pot convinge sa alegi sticla rezistenta la foc 30 minute in combinatie cu tamplarie din aluminiu rezistenta la foc 30 minute. Ei bine, in acest caz nu iti mai ramane decat sa iei legatura cu o firma producatoare de astfel de produse, si anume Arcom Glass.

Cu o vasta experienta in producerea si montajul de sticla rezistenta la foc 30 minute si tamplarie din aluminiu RF30, Arcom Glass detine toate avizele si autorizatiile de producator de astfel de sticla si tamplarie din aluminiu rezistente la foc. Prin urmare, atunci cand alegi oricare dintre produsele realizate si comercializate de catre cei de la Arcom Glass ai garantia calitatii si a profesionalismului.

Trebuie evidentiat faptul ca cei de la Arcom Glass asigura si montajul oricarui produs achizitionat din magazinul lor. Fie ca ai nevoie de ferestre sau usi din tamplarie din aluminiu cu sticla rezistenta la foc, fie ca ai nevoie doar de pereti despartitori din sticla EI30 sau din tamplarie din aluminiu RF30, la Arcom Glass vei gasi aceste produse la calitate exceptionala, folosind cele mai moderne materiale si la preturi fara concurenta.

Daca vrei sa uiti de griji si sa completezi normele de prevenire si stingere a incendiilor cu tamplarie din aluminiu rezistenta la foc 30 minute si sticla rezistenta la foc 30 minute, atunci nu ezita sa iei legatura cu specialistii de la Arcom Glass. Toate informatiile de care ai nevoie sunt disponibile pe www.fireglass.ro.

About the author

Monica

Leave a Comment