Media / Publicitate

Serata muzicala “Visul unei nopti de Martie”

Written by Monica

Asociatia Home of Strings in parteneriat cu Centrul Cultural Buftea va invita la a doua editie din cadrul Stagiunii Seratelor Muzicale, sub denumirea ‘’Visul unei nopti de Martie’’- Serata Camerala, duminica, 7 martie, incepand cu ora18, la Centrul Cultural Buftea.

In compania minunata a muzicii, veti putea trai momente de bucurie,alaturi de talentatii artisti; Maria Ungheanu – Soprana, Florin Mitrea – Violoncel, Andreea Butnaru – Pian si Agata Stefanescu – Vioara. Am ales pentru aceasta editie, un program de inalta calitate artistica, cu lucrari ale compozitorilor George Enescu, Serghei Rahmaninov, Nathan Milstein, Georg Friedrich Handel, Robert Schumann si Ludwig van Bethoven. In atmosfera seratei, amfitrionul Bogdan Chenciu ne va conduce maiestuos, in fascinanta calatorie muzicala.

Evenimentul va fi cu intrare libera, pe baza de invitatie in limita locurilor legal permise si transmis live online, pe pagina de facebook a asociatiei Home of Strings, pe canalul de Youtube Home of Strings, cat si pe pagina de facebook a Centrului Cultural Buftea.

Soprana Maria Ungheanu
Languir Me fais de George Enescu
Ne poy krasavitsa de Serghei Rahmaninov
Lascia ch’io pianga de G.F. Handel

Florin Mitrea
Robert Schumann – Fantasiestucke op. 73 pentru violoncel si pian
Ludwig van Beethoven – 7 Variatiuni in mi bemol majorWoO 46, pentru pian si violoncel
La pian Andreea Butnaru.

Andreea Butnaru
George Enescu – Pavana din Suita op.10, nr. 2 pentru pian solo

Agata Stefanescu
Paganiana de Nathan Milstein
Lautarul de George Enescu

Multumim domnului Director Robert Nagy,pentru sprijinul oferit si pentru amabilitatea de a sustine si a doua editie din Stagiunea Seratelor muzicale, stagiune deschisa in septembrie, 2020. Pentru rezervari sunati la: 0722 446 057.

Deosebite multumiri Sponsorilor asociatiei Home of Strings, Esri Romania, Merlins Beverages, Clinica Neuroaxis, Zetea Transilvania, El studioStyle.

De asemenea aducem multumiri minunatilor Parteneri media, Agerpres, Revista Business Talks, Radio Romania Muzical, Atelierul de Creatii Digitale, 4 Arte, Revista Cariere, Online Gallery, PRWave, Book Hub, Promenada Culturala, Revista Leviathan, Bzi, Semne Bune, Ceasca de Cultura.

Despre Asociatia Home of Strings

Misiunea noastra este sa dezvoltam si sa lansam urmatoarea generatie de profesionisti de opera. Asociatia Home of Strings a fost fondata in 2014, din dorinta de a oferi oportunitati de repetitii si de performanta pentru cantareti si muzicieni care se afla la debutul carierei lor. Ceea ce este minunat, este ca nu exista nicio limita de varsta, pentru artisti. Aici este locul pentru inceputul vietii lor in arta. Dorinta noastra este sa devenim cea mai importanta si de prestigiu companie de opera particulara, pentru a ne putea lansa artistii pe scenele nationale si internationale.

About the author

Monica

Leave a Comment