Media / Publicitate

Tot ce trebuie sa stii despre o caseta luminoasa textil LED pentru promovare clasica!

Written by Monica

Caseta luminoasa reprezinta un sistem de expunere si prezentare foarte eficient si este ideal atunci cand doresti sa atragi atentia potentialilor clienti care iti trec pragul magazinului sau se afla la shopping prin mall-uri.Acest tip de sistem de afisare are un puternic impact vizual, iar una dintre calitatile extraordinare ale casetei luminoase este numarul deosebit de locuri unde poate fi montata, precum in cadrul targurilor, expozitiilor, prezentarilor tematice, in magazine sau chiar si in sediul firmei, cat si eficienta sa atat pe durata zilei, cat si a noptii.

Trebuie sa stii ca daca intentionezi sa aflii mai multe detalii sau sa achizitionezi o caseta luminoasa poti vizita site-ul expoprint.ro, ce apartine companiei eXpoPrint Media, unul dintre liderii producatori, importatori si distribuitori de sisteme de expunere si afisare pe piata din Romania, cu o experienta de peste 15 ani.

Din ce este compusa o caseta luminoasa?

Este bine sa stii ca pentru a monta cu succes o caseta luminoasa cu afisare textila si iluminare LED este necesar sa ai experienta si chiar instrumente la indemana sau poti solicita acest lucru gratuit din partea furnizorului. Caseta luminoasa are cinci componente importante si anume:

 

  • Cadrul casetei –  alcatuit din 4 bare din aluminiu, dispuse perimetric, fixare intre ele cu 4 coltare metalice.
  • Spatele casetei – care in functie de dimensiune, poate fi compus din una sau mai multe placi,  din care se formeaza peretele interior al casetei. Pe acest perete interior se monteaza modulele LED. Pentru un aspect mai placut si pentru a oferi un plus de functionalitate, puteti opta pentru un  print care sa acopere spatele casetei. Astfel, caseta clasica luminoasa se transforma intr-o caseta dubla fata-spate.
  • Iluminarea se face cu LED tinand cont de modelul ales si dimensiunea casetei luminoase astfel: folosind o perdea de LED-uri, o placa stiplex sau module LED dispuse pe cant. Pentru iluminare este necesar si un transformator pentru LED-uri, care va fi amplasat in interiorul casetei.
  • Printul textil este asezat perimetric casetei LED folosind o banda de silicon, cusuta in prealabil pe marginea materialului textil. Banda de silicon se fixeala pe cantul casetei, astfel printul va fi tensionat complet, fara cute, oferind un aspect profesional.
  • Talpile de sustinere – numarul acestora variaza intre 2 sau mai multe talpi de sustinere, in functie de dimensiunile casetei luminoase, si se fixeaza in partea de jos a casetei cu suruburi ingropate, pentru un aspect mai placut. Talpile sunt “freestanding”, ceea ce iti permite sa repozitionezi caseta luminoasa cu usurinta, fara sa fie necesare alte accesorii sau modificari.

Daca alegi sa achizitionezi o caseta luminoasa de la eXpoPrint Media, la livrare produsul publicitar va fi insotit de profile de aluminiu si in plus poti primi alte accesorii speciale, pe care le vei gasi utile.

Ce dimensiuni poate avea Caseta Luminoasa Textil LED?

 Pentru ca o caseta luminoasa Textil LED se produce la comanda, dimensiunile acesteia se pot personaliza in functie de necesitati, insa trebuie sa aiba anumite dimensiuni minime care asigura spatiun din interior necesar pentru instalatia luminoasa.

Totodata, o caseta luminoasa are dimensiunea maxima a rolei de material textil de 3.2m latime si de aceea se recomanda ca una din laturile casetei luminoase sa nu depaseasca aceasta dimensiune.In situatiile in care dimensiunile laturilor depasesc 3.2m, print-ul nu va putea fi imprimat dintr-o singura bucata si va fi necesar un tiv de imbinare.

Caseta luminoasa cu print de calitate superioara

Toate casetele luminoase produse de compania eXpoPrint Media au imprimare full color pe materialul textil. Acest tip de imprimare se realizeaza folosind cele mai moderne tehnologii, astfel incat print-ul este mat si nu va permite reflexia luminii.

Materialul textil folosit are proprietati translucide ceea ce permite iluminarea acestuia din interior. De asemenea, materialul textil poate fi detasat cu usurinta de pe structura casetei luminoase, pentru a fi inlocuit cu un alt material textil.

In situatia in care este necesara inlocuirea materialului textil, aceasta procedura se face in doar cateva minute, fara a fi necesare unelte speciale sau o echipa de montaj!

 

Proprietatile materialului textil

Printul materialului textil este rezistent la apa si nu se decoloreaza daca este folosit in conditii corespunzatoare. De asemenea, materialul nu se sifoneaza, nu se desira si este tratat astfel incat sa aiba proprietatile unui material ignifug.Se recomanda spalarea materialului textil la o temperatura care sa nu depaseasca 30 de grade si folosirea detergentilor care nu contin inalbitor.

Avantajul iluminarii interioare

 Celelalte sisteme de expunere textile de pe piata, precum cele de tip Totem textil si Pop up textil pot fi iluminate din exterior cu ajutorul proiectoarelor.  Spre deosebire de acestea, caseta luminoasa textila are avantajul iluminarii din interior.

Astfel, prezinta un avantaj atat din punct de vedere practic, cat si din punct de vedere al impactului vizual, care este mult mai puternic si de efect.Pentru a te folosi de avantajul iluminarii cu led a casetei luminoase este necesar doar sa aprinzi iluminarea interioara prin simpla conectare a cablului de alimentare la o sursa de curent.

Pretul de achizitie

Costul unei casete luminoasa LED textil variaza in functie de dimensiuni si de complexitatea print-ului solicitat. Daca doresti informatii suplimentare si personalizate pentru nevoile tale viziteaza site-ul companiei eXpoPrint Media si contacteaza-ne telefonic sau pe mail!

About the author

Monica

Leave a Comment