Religie

Transport funerar international – servicii unice desfasurate cu atentie la detalii

Written by Monica

Daca aveti nevoie de serviciul de repatriere persoane decedate apelati cu incredere la Solomon Servicii Funerare, pentru a beneficia de transport funerar international la preturi competitive. Noi respectam cu precizie conditiile prevazute de legislatia tarii in care a avut loc decesul persoanei respective si tinem cont de regulile internationale in vigoare. Ne desfasuram activitatea cu maxima atentie la detalii, pentru ca dorim sa va sprijinim in aceasta situatie de adanca durere prin care treceti.

Noi ne depalsam la locul de unde trebuie sa ridicam persoana decedata fie ca este vorba despre domiciuliu, azil, morga sau spital si ne ocupam de toate cele necesare pentru ca transportul sa aiba loc in cele mai bune conditii. Noi interactionam cu autoritatile abilitate in vederea obtinerii tuturor avizelor si certificatelor necesare pentru ca totul sa se desfasoare conform normelor legale.

De asemenea, folosim doar vehicule speciale pentru repatriere decedati care sunt dotate cu sisteme de control al temperaturii pentru a conserva trupul. Avantajul major al acestui tip de transport este ca se efectueaza din Romania direct in tara in care s-a produs decesul. In plus, transportul se face destul de rapid si presupune un numar relative mic de documente de intocmit.

Transport funerar international – servicii exceptionale

Firma noastra va ofera servicii de transport funerar international si va pune la dispozitie toate informatiile necesare si detaliile legate de aceasta procedura. Colaborand cu noi aveti multiple beneficii deoarece ne ocupam de obtinerea tuturor documentelor si certificatelor necesare transportului persoanei decedate.Cu o experienta bogata in domeniu va punem la dispozitie servicii de repatriere prompte si de calitate si va intampinam cu solutiile cele mai adecvate pentru situatia in care va aflati.

Transport funerar international- preturi corecte

Venim in intampinarea dumneavoastra cu serviciul de transport funerar international realizat cu autospeciale funerare moderne, pentru ca ne dorim sa transportam persoana trecuta in nefiinta in cele mai sigure conditii din punct de vedere legal si sanitar. Lucram doar cu un personal calificat si specializat, deosebit de atent cu clientii care da dovada de profesionalism si seriozitate in tot ceea ce face.

Repatrierea decedatilor este un serviciu complex si se face in sicrie speciale de transport conform normelor europene. De asemenea, este nevoie de un set de acte pentru a se respecta legea in vigoare din tara in care a avut loc tragedia. Costurile transportului funerar se stabilesc in functie de distanta parcursa si se incadreaza unui raport corect in ceea ce priveste eficientizarea serviciilor oferite.

Acum nu mai trebuia sa va ingrijorati din cauza acestor aspecte deoarece echipa Solomon Servicii Funerare este aici sa va ajute sa depasiti cu bine acest moment de maxima tristete. Obiectivul nostru principal este sa va oferim un real sprijin la nevoie si sa aducem un strop de lumina in viata dumneavoastra. De asemenea, respectam deciziile clientilor si ne adaptam cu usurinta nevoilor lor,  astfel ca puteti avea certitudinea ca ati facut alegerea corecta.

About the author

Monica

Leave a Comment