Auto

Unde gasesti rampe luminoase de cea mai buna calitate?

Written by Monica

Sistemele de avertizare luminoasa si acustica sunt extrem de importante in numeroase activitati si in diverse situatii. Fie ca vorbim despre semnalizarea masinilor de ambulanta, de pompieri, a utilajelor de salubritate, a masinilor de la firmele de tractari auto si asistenta rutiera sau de utilajele agricole, aceste sisteme reprezinta de multe ori siguranta tuturor celor care sunt implicati in trafic.

Printre sistemele de avertizare luminoasa si acustica cele mai eficiente se numara si rampele luminoase, alaturi de girofaruri sau mini rampe.Daca ai nevoie de astfel de rampe luminoase pentru a semnaliza masinile si utilajele pe care le folosesti in diverse domenii de activitate, trebuie sa stii ca exista o gama foarte diversificata de astfel de echipamente pentru semnalizare acustica si luminoasa.

Astfel, rampele luminoase se diferentiaza in functie de miscarile si efectele luminilor, de tipul de becuri folosite pentru a semnaliza masina, in functie de dimensiunea si forma rampelor, dar si in functie de domeniul de utilizare al acestor rampe luminoase. Astfel, atunci cand alegi o culoare a luminilor trebuie sa ai in vedere respectarea legislatiei in vigoare privind semnalele luminoase si acustice care pot fi instalate pe diverse masini si utilaje care circula pe drumurile publice.

In momentul in care ai nevoie de astfel de rampe luminoase este important sa acorzi atentie sporita calitatii acestor echipamente. Pana la urma nu doresti sa investesti in produse de calitate indoielnica. Daca vrei sa te bucuri de cea mai buna calitate in materie de rampe luminoase, atunci cu siguranta cea mai inspirata alegere poarta numele Malco Auto Truck Parts.

Aceasta firma specializata in importul si comercializarea diverselor sisteme de avertizare luminoasa si acustica pune la dispozitia oricarui client o paleta foarte diversificata de astfel de rampe luminoase, acestea fiind produse de nume de top in acest domeniu precum Ecco, Code 3, Vision Alert, Delta Design sau Britax.

Sistemul de prindere al tuturor acestor rampe luminoase existente in oferta celor de la Malco ATP este prin 4 bolturi. In functie de dimensiunea rampei luminoase, la Malco ATP poti alege o rampa de la 1000 de milimetri si pana la o rampa avand o lungime de 1370 de milimetri. In functie de tehnologia becurilor, rampele existente in oferta noastra sunt de tip halo cu LED, de tip LED simplu, de tip rotator sau de tip xenon.

Orice client care doreste sa aiba o privire de ansamblu asupra tuturor rampelor luminoase existente in oferta Malco ATP poate gasi informatii complete si detaliate pe www.malco.ro.Atunci cand alegi Malco ATP in calitate de furnizor pentru sisteme de avertizare luminoasa si acustica beneficiezi de experienta de peste 13 ani in acest domeniu a personalului care lucreaza pentru aceasta firma, de cei mai buni profesionisti in acest domeniu, dar si de calitate de top a tuturor produselor comercializate.

Pentru orice rampa luminoasa pe care alegi sa o achizitionezi de la Malco ATP vei beneficia de o garantie cuprinsa intre 2 si 5 ani. Personalul firmei ofera servicii precum consultanta in gasirea produsului potrivit, preluarea si expedierea comenzii, dar si asistenta tehnica pentru produsele vandute.

About the author

Monica

Leave a Comment