Constructii

Usi de sticla-de diferite forme si dimensiuni

Written by Monica

Dekoflex Ind Srl este partenerul ideal pentru achizitonarea diverselor modele de usi de sticla in functie de necesitatile fiecaruia. Avantajele usilor realizate din sticla securizata sunt: personalizarea incaperilor conform stilului propriu, imbunatatirea aspectului estetic al spatiului, facilitatea luminii  de a patrunde in interior si utilitate marita. Tineti cont de aceste modalitati de amenajari interioare din sticla, pentru a obtine efectul dorit. Echipa de profesionisti va pune la dispozitie solutii adaptate in functie de fiecare proiect in parte, tinand cont de specificatiile si preferintele clientilor.

Sunt o multime de elemnte care contribuie la finalizarea cu succes al oricarui proiect. Dintre aceste amintim: un personalul calificat, ce se remarca prin seriozitate si atentie marita, feronerie calitativa si tehnici moderne de productie. Solutiile tehnice oferite intaresc ideea ca ati facut o alegere ispirata si va asigura ca visele dumneavoastra se pot transforma rapid in realitate, personalizandu-va usile asa cum va doriti.

Usi de sticla- calitate si eficienta sporita

Achizitionati-va usi de sticla de pe www.studio-vitralii.ro la cele mai bune preturi de pe piata. Aceste usi sunt confectionate din sticla securizata, la dimensiunile cerute de client.Procesul de securizare conferă sticlei durabilitate si maxima rezistenta la socuri mecanice. Usile din sticla se bucura de o mare functionaltate si un aspect deosebit de elegant, conferind un plus de design incaperii, incadrandu-se perfect oricarui stil.

Usi de sticla- preturi imbatabile

Aceste usi de sticla sunt ideale pentru amenajari clasice dar si pentru cele moderne. Indiferent daca alegeti usi batante sau glisante, rezultatul final va fi acelasi: si-anume utilitate sporita. Usile pot fi confectionate in diferite nuante, astfel ca puteti opta pentru sticla transparenta, simpla, cu model sau colorata.

Este important sa alegeti balamele si manere de calitate deoarece acestea  confera o mare durabilitate in timp. Feroneria folosita va ofera pe langa calitate, o eleganta desavarsita iar usile vor rezista foarte bine chiar si in locurile cu trafic intens. Usile glisante sunt ideale pentru spatiile inguste in timp ce usile batante sunt des folosite in spatiile mai generoase. Elementele de feronerie net calitative permit o acţionare usoara si silentioasa.

Sticla este un material tot mai des folosit in sistemele de inchideri si delimitare a spatiului din interior, datorita durabilitatii in timp si aspectului modern. Acum aveti la dispozitie multiple posibilitati de integrare estetica si functionala, de aceea usile de sticla sunt deosebit de apreciate pe scara larga. Indiferent de cladirile in care sunt folosite suprafetele vitrate capata o pondere tot mai mare.

Fiind usor de intretinut pastrandu-si stralucirea si finisajul intact, sticla se integreaza perfect in proiectele de design, iar beneficiarii sunt pe deplin multumiti de rezultatele obtinute. Acestea sunt produse ideale atat pentru aplicatii rezidentiale cat si pentru aplicatii comerciale, reprezentand solutii inovatoare care va aduc nenumarate beneficii.

About the author

Monica

Leave a Comment