Casa si Gradina

Vasele de WC suspendate si care sunt caracteristicile specifice acestui tip de vas de WC

Written by Monica

De-a lungul timpului amenajarile interioare in cazul diferitelor tipuri de imobile a urmat anumite tendinte. In ceea ce priveste amenajarea grupurilor sanitare, in ultimii ani tendinta este de a apela la montarea vaselor de toaleta suspendate. Tot mai multa lume opteaza pentru acest tip de vase de WC prin prisma avantajelor pe care le ofera si prin prisma ofertei diversificate de astfel de vase de toaleta.

Oricine doreste sa renoveze baia sau oricine este intr-un proiect de constructie a unui imobil poate sa aiba in vedere sa opteze pentru un vas WC suspendat. In randurile care urmeaza vei putea afla mai multe detalii cu privire la caracteristicile acestui tip de vas de toaleta.

Vasele de WC suspendate si proprietatile acestora

Vasul de toaleta care este suspendat se refera la acel sistem complet instalat practic in perete sau pe perete. Denumirea acestui tip de vas de toaleta vine de la faptul ca vasul propriu-zis al WC-ului va fi suspendat deasupra podelei si nu va avea un picior care sa fie prins sau care sa aiba contact cu podeaua.

In vederea montajului vasului deasupra podelei, este folosit un cadru suport ascuns in perete. Scopul pentru care acest cadru este folosit este acela de a sustine atat vasul de WC, cat si rezervorul amplasat in spatele peretelui. Prin folosirea acestui tip de vas de WC suspendat, in interiorul baii vor mai putea fi vizibile doar vasul de toaleta si clapeta prin care este actionat rezervorul de apa al sistemului de WC.

Incastrarea in perete a rezervorului si ascunderea suportului care prinde vasul de WC si rezervorul inseamna mai mult spatiu in baie, senzatia de spatiu mai frumos amenajat si posibilitatea de a amenaja inclusiv baile foarte mici cu un vas de WC modern si suficient de mare.

Cum alegi vasul de WC suspendat?

Pornind de la faptul ca montarea unui vas de toaleta suspendat presupune modificarea semnificativa a constructiei intregii bai si mai ales la nivelul sistemului de conducte, alegerea vasului de WC care este suspendat trebuie facuta cu mare atentie. In primul rand trebuie tinut cont daca structura peretului din spatele toaletei si sistemul de conducte sunt potrivite pentru acest tip de vase de WC.

Rezervorul trebuie sa aiba suficient spatiu pentru a fi introdus in perete. In acelasi timp este necesara redirectionarea conductelor care asigura conexiunea dintre rezervor si vasul de WC. Dimensiunea vasului de WC este un alt aspect foarte important de care trebuie tinut cont. Modelul si design-ul sunt aspecte care nu trebuie neglijate pentru a integra si din punct de vedere estetic vasul de toaleta in baia respectiva.

Brand-ul pe care il alegi pentru vasul de toaleta poate fi un alt aspect. Modelul de vas de WC suspendat Roca este printre cele mai apreciate prin prisma calitatii materialelor, dar si din perspectiva estetica. Nu in ultimul rand trebuie sa stabilesti si care este bugetul pe care intentionezi sa il aloci pentru achizitionarea unui vas de WC suspendat pentru baie.

About the author

Monica

Leave a Comment