Monden / Lifestyle

7 idei de cadouri de Paste pentru o persoana pe care o apreciezi dar nu o cunosti foarte bine

Written by Monica

Sarbatorile Pascale sunt cu siguranta despre bucurie dar si despre daruire. Acum este acel moment in care putem sa ne aratam gratitudinea sau recunostinta fata de persoanele pe care le iubim sau le apreciem.Dar ce facem atunci cand ne dorim sa facem un cadou unei persoane pe care nu o cunoastem foarte bine insa ne-a facut o impresie buna si am vrea sa o incantam in aceasta perioada speciala oferindu-i un gest simbolic?

Fie ca vorbim de un partener de afaceri, un colaborator sau pur si simplu o persoana pe care o apreciem dar nu avem o relatie extrem de stransa ca sa o cunoastem personal, oferirea unui cadou poate fi un gest al aprecierii noastre.
Iata, asadar cateva idei din care te poti inspira pentru a alege un cadou pentru o astfel de persoana cu ocazia Sarbatorilor Pascale.

Un cos cadou

Cosurile cadou sunt o idee excelenta spre care te poti orienta atunci cand vrei sa oferi un cadou unei persoane pe care nu o cunosti extrem de bine, deoarece acestea se potrivesc in mare parte oricarui om si va fi apreciat, datorita complexitatii produselor dar si calitatii acestora. Alege cosuri cadou Paste care pot fi personalizate de tine, atat in ceea ce privesc produsele, cat si mesajele sau chiar ambalajul.

In plus daca vei face un astfel de cadou unui partener de afaceri sau unui colaborator, poti adauga in mesaj sau pe ambalaj inclusiv sigla brandului tau, ceea ce va ajuta la crearea unei relatii de afaceri pe termen lung.
Produsele incluse in cosurile cadou pot fi savurate impreuna cu cei dragi si vor crea o experienta in sine, de Sarbatori.

Un set agenda + stilou

Daca persoana careia vrei sa-i arati atentia ta de aceste Sarabtori este o persoana de business, te poti orienta catre un set cu agenda si stilou de calitate sau de la un brand apreciat, care nu doar ca o va surprinde insa ii va fi si de folos pe parcursul activitatii sale. Aici poti adauga si cateva produse alimentare specifice sarbatorilor de Paste precum dulciurile sau bauturile ce pot fi savurate la masa de Paste.

O carte si o lumanare decorativa de Paste

O carte este acel cadou clasic care se potriveste unei persoane pe care nu o cunosti foarte bine, deoarece in acest moment exista o multitudine de carti care pot fi daruite chiar si atunci cand nu cunosti gusturile persoanei respective in materie de citit.

Te poti orienta spre exemplu inspre cartile de dezvoltare personala pentru a fi sigur ca nu dai gres cu subiectul ales sau cu acele carti care sunt in trenduri. Si daca mai adaugi si o lumanare in forma specifica acestei Sarbatori, cu siguranta vei face o impresie buna.

Set decoratiuni de Paste

Cine nu iubeste sa aiba la masa de Paste sau in casa decoratiuni specifice acestei Sarbatori?
Asadar, un set cu decoratiuni de Paste este cu siguranta un cadou de care orice persoana se va bucura datorita faptului ca este un cadou de sezon si nu ai cum sa dai gres alegand un astfel de dar.
Orienteaza-te catre decoratiunile clasice pentru a fi sigur ca se potriveste in orice casa sau in orice context vor fi asezate.

Un obiect de arta

Obiectele de arta au fost intotdeauna apreciate chiar si de acele persoane care nu sunt neaparat colectionari de arta. Iar cu un astfel de cadou nu ai cum sa dai gres.
Nu trebuie sa te orientezi catre acele cadouri scumpe ci poti alege un tablou, o sculptura sau orice alt obiect de arta moderna care s-ar incadra perfect intr-o locuinta sau intr-un birou.

Pahare de colectie sau cristal

In cazul in care iti doresti sa faci un cadou mai deosebit poti opta pentru un set de pahare de colectie sau cristal, care se vor potrivi perfect la masa festiva si vor fi extrem de apreciate.

O esarfa sau butoni pentru camasa

O esarfa pentru o femeie pe care nu o cunosti foarte bine sau un set de butoni pentru camasa, pentru un domn poate fi acel cadou care se va potrivi de aceste sarbatori chiar si in cazul in care nu cunosti foarte bine persoana respectiva.
Alege produse de calitate in culori neutre care sa se ajusteze oricarei situatii si oricarui gust si te poti orienta chiar si catre varianta personalizarii acestor produse.

About the author

Monica

Leave a Comment