Monden / Lifestyle

Apeleaza la un salon de cosmetica pentru manichiura dorita

Written by Monica

Daca nu reusesti sa te descurci pe cont propriu atunci cand vine vorba despre manichiura sau daca nu ai timp pentru a te ingriji de manichiura, cea mai la indemana solutie o reprezinta un salon de cosmetica si ingrijire corporala. Un astfel de salon pune la dispozitie personal calificat si instruit pentru astfel de proceduri si servicii. In acelasi timp vei beneficia de cateva clipe de relaxare pentru propria persoana. Iar in final te vei putea bucura de stilul preferat de manichiura.

Odata ce apelezi la un salon de cosmetica pentru manichiura Pitesti, vei scapa de stresul ca nu ai manichiura ingrijita datorita lipsei de timp. Astfel vei avea din nou incredere deplina in aspectul tau fizic si vei emana incredere in orice moment al zilei. In cadrul unui salon de cosmetica vei putea beneficia de servicii din partea personalului instruit pentru a realiza o multitudine de stiluri de manichiura.

Diversitatea tipurilor de manichiura

Desi poate nu iti este foarte cunoscut, trebuie spus ca exista diferite tipuri de manichiura pentru care poti opta. Sau poate ca stii ca exista mai multe astfel de variante de manichiura, dar pentru multe dintre acestea nu ai indraznit sa optezi atata vreme cat te-ai ocupat personal de ingrijirea manichiurii. Odata ce apelezi la serviciile profesionale din cadrul unui salon, vei putea sa alegi dintr-o multitudine de tipuri de manichiura.

Cea mai simpla si uneori cea mai cautata varianta este manichiura standard. Pentru a obtine aceasta manichiura procedura implica introducerea mainilor in apa calda si sapun pentru a inmuia astfel celulele moarte de la nivelul pielii mainilor, dar si pentru curatarea cuticulelor. Apoi urmeaza aplicarea stratului de baza, culoarea, iar in final stratul protector care adauga rezistenta.

Stilul frantuzesc al manichiurii este o alta varianta foarte apreciata in randul doamnelor si domnisoarelor. Pentru acest stil de manichiura Pitesti este nevoie de utilizarea de nuante de roz sau de bej, iar varful unghiei va fi de culoare alba. Exista de asemenea posibilitatea de a opta pentru tipul de manichiura cu gel. Pentru acest stil se urmeaza pasii manichiurii de baza, insa spre deosebire de aplicarea lacului, de data aceasta se va aplica gelul folosind lumina UV.

Nu in ultimul rand mentionam stilul de manichiura cu acril. Pentru acesta se foloseste pudra acrilica si lichidul de fasonaj. Cele doua ingrediente sunt amesteca, iar ulterior solutia obtinuta este aplicata la nivelul unghiei naturale. Unghia este inainte de acest pas pilita si degresata.

Servicii profesionale de manichiura

Desi ai putea opta pentru persoane care ofera astfel de servicii de manichiura la domiciliu, trebuie sa stii ca atunci cand apelezi la un salon de cosmetica vei putea sa beneficiezi de o atmosfera relaxanta, de igiena la cele mai ridicate standarde si de produse profesionale de inalta calitate. Toate acestea sunt autorizate si acreditate de verificarile constante efectuate de autoritatile in domeniu.In concluzie atunci cand apelezi la servicii de manichiura Pitesti in cadrul unui salon, ai certitudinea ca manichiura este pe maini bune!

About the author

Monica

Leave a Comment