Casa si Gradina

Categorii de servicii regasite in portofoliul firmelor de instalatii gaze

Written by Monica

Gazele naturale sunt printre cele mai folosite atunci cand vorbim despre resursa folosita drept agent termic pentru locuinte si pentru diferite amplasamente, dar si pentru prepararea alimentelor. In acest context orice locuinta si orice amplasament trebuie sa beneficieze de o instalatie de gaze care sa asigure transportul gazelor naturale de la reteaua principala inspre locul de consum.

Fie ca vorbim despre executia unei instalatii de gaze de la zero, fie ca avem in vedere intretinerea unei astfel de instalatii, vom avea nevoie sa apelam la o firma de instalatii gaze Bucuresti.O astfel de firma ofera o paleta diversificata de servicii, dintre care putem aminti urmatoarele:

Proiectare pentru instalatii de gaze

Serviciile de proiectare vizeaza elaborarea unei schite si a traseului optim pentru viitoarea instalatie de gaze naturale pornind de la normele tehnice care trebuie respectate. Firma va intocmi documentatia necesara si o va inainta catre furnizorul de gaze. Ulterior se elaboreaza documentatia tehnica, este avizat proiectul si in final se obtin toate avizele pentru a putea incepe executia instalatiei de gaze.

Executia si punerea in functiune a instalatiei de gaze

In etapa de executie, o firma de instalatii gaze Bucuresti va realiza toate lucrarile pentru a face jonctiunea dintre reteaua centrala de gaze naturale si locul de consum.Pentru acest lucru fie este nevoie de realizarea unei instalatii de la zero, fie se poate vorbi doar despre modificarea instalatiilor de gaze deja existente.

In final se efectueaza si receptia instalatiei de gaze, pentru ca ulterior aceasta sa fie pusa in functiune. Pentru acest demers firma care a executat lucrarea va face o solicitare catre furnizorul de gaze naturale in vederea pornirii instalatiei de gaze si in vederea montarii contorului.

Revizii si verificari periodice

Tot in randul serviciilor prestate de o firma de gaze naturale regasim revizia si verificarea periodica efectuata pentru instalatii de gaze. Acestea sunt servicii care raspund legislatiei in vigoare si normelor tehnice privind siguranta utilizarii gazelor naturale.

Legislatia spune ca este nevoie de astfel de verificari periodice, dar aceste servicii pot fi oferite inclusiv la solicitarile venite din partea clientilor. Verificarile si reviziile sunt executate cu echipamente moderne si extrem de precise, pentru a asigura ca nu exista nici cea mai mica problema la instalatia de gaze naturale.

Reparatii si interventii de specialitate

O alta categorie de servicii prestate de o firma de instalatii gaze Bucuresti este cea referitoare la reparatii si interventii de specialitate. Indiferent daca ai sesizat vreo problema sau daca in urma reviziei au fost identificate scapari de gaze sau alte probleme, o firma profesionista va putea sa rezolve aceste probleme in cel mai sigur mod si in cel mai scurt timp.

Personalul calificat va stii exact care sunt masurile pentru a remedia problema astfel incat instalatia de gaze sa functioneze in parametrii optimi si in siguranta.Pentru a beneficia de serviciile in domeniul instalatiilor de gaze poti apela cu incredere la Giucrist Global. Detalii complete privind serviciile oferite de aceasta firma de instalatii gaze Bucuresti pot fi gasite pe giucristglobal.ro.

About the author

Monica

Leave a Comment