Sanatate

Cand este momentul sa apelam la tratamentele de albire a dintilor?

Written by Monica

Dantura este unul dintre aspectele de care fiecare dintre noi ar trebui sa avem grija atunci cand avem in vedere sanatatea noastra. O dantura sanatoasa inseamna o mai mare incredere in propria persoana, dar inseamna si o sanatate superioara in foarte multe alte aspecte. Atunci cand ne referim la ingrijirea danturii foarte multe persoane se gandesc la diferitele modalitati prin care pot sa se bucure de dinti cat mai albi. Prin urmare numarul persoanelor interesate de procedurile de albire a dintilor este in continua crestere si tocmai de aceea este important de cunoscut care sunt situatiile cand este indicat sa apelam la astfel de tehnici pentru albirea dintilor Alexandria.

De ce isi pierd dintii albul natural?

Cauzele pentru care dintii isi pot pierde culoarea alba naturala sunt multiple. Daca nu exista anumite probleme medicale pierderea albului natural al dintilor se bazeaza pe diferiti factori externi care afecteaza in timp culoarea acestora. Vorbim aici despre diferite tipuri de mancare, diferite bauturi, utilizarea diferitelor tipuri de antibiotice sau fumatul. Alte cauze care pot duce la pierderea albului natural al dintilor se refera la ingrijirea deficitara a acestora prin lipsa igienei orale.

Toate aceste elemente fac ca odata cu trecerea timpului albul natural al dintilor sa fie afectat, iar dintii devin mai galbeni sau mai putini albi. Pe langa diferiti pigmenti care se regasesc in diferitele tipuri de mancare sau de bauturi si care duc la pierderea albului natural al dintilor, exista si pigmenti de origine bacteriana care pot sa afecteze culoarea alba a dintilor.

Tratamente profesionale de albire a dintilor

Chiar daca multe persoane folosesc diferite practici si metode cunoscute in popor pentru albirea dintilor, trebuie spus ca cea mai eficienta alegere o reprezinta albirea dintilor Alexandria cu ajutorul tratamentelor stomatologice profesionale. Astfel de tratamente stomatologice ofera cele mai bune rezultate pentru un timp indelungat si cu riscuri cat mai mici sau chiar nule la adresa sanatatii danturii.

Tratamentele profesionale pentru albirea dintilor sunt recomandate intotdeauna de un medic stomatolog. Astfel de tratamente pot fi aplicate acasa de catre pacient sau pot fi efectuate in cabinetul medicului stomatolog. Alegerea este luata de comun acord de catre pacient si medicul stomatolog in urma evaluarii starii de sanatate a dintilor si in urma prezentarii avantajelor ambelor variante de tratamente stomatologice pentru albirea dintilor.

Cand apelam la albirea dintilor Alexandria?

Tratamentele de albire a dintilor pot fi o optiune in orice moment pentru un pacient doreste sa apeleze la procedurile de estetica dentara pentru a-si recapata albul natural al dintilor. Astfel de tratamente dentare se recomanda in special pacientilor care au trecut de perioada adolescentei si care au dinti definitivi. Cu cat mai repede se apeleaza la albirea dintilor Alexandria de catre un pacient care remarca pierderea treptata a albului natural, cu atat durata tratamentelor este mai redusa si rezultatele sunt mai eficiente. Metodele de albire a dintilor presupun fie varianta metodei intradentare care foloseste o sursa de lumina, fie varianta de albire prin aplicarea anumitor geluri. Alege sa te bucuri intotdeauna de o dantura impecabila si apeleaza la tehnicile de albire dentara profesionala!

About the author

Monica

Leave a Comment