Media / Publicitate

Cauti o strategie SEO pentru a-ti atrage clientii? Suntem aici sa te ajutam !

Written by Monica

E clar ca migrarea afacerilor in mediul online este un trend care a inceput, continua si se va extinde masiv in viitor… un trend cin care e bine sa faci parte si sa nu ratezi aceasta oportunitate.

Care e viitorul unor afaceri pozitionate in “locurile cu vad” din marile bulevarde, unde odinioara era un trafic urias, dar din care nu s-a pastrat (si majorat) decat costul chiriilor ! O mare parte din trafic s-a diminuat cu implementarea muncii remote, cu pandemia, etcs iar acestea combinate au dus la scaderea puterii de cumparare locale.

Sincer? Este unul foarte incert. Chirii extre de mari, costuri directe si indirecte care se majoreaza de la trimestru la trimestru sau de la semestru la semestru, etc.

Care este alternativa? La o fractie din pretul formulei de mai sus va construim afacerea in mediul online, cu o expunere extrem de buna in SERP (rezultatele afisate in motoarele de cautare: Google si nu numai), generand pentru brandul Dvs. un trafic insemnat de potentiali clienti.

Ce trebuie luat in considerare ? …in special faptul ca orice timp pierdut fata de momentul in care luati decizia de a va muta in online este o reala problema si un mare minus, deoarece competitia nu doarme, iar cu cat clasamentele online devin mai competitive si mai aglomerate, cu atat mai mult va fi mai greu sa va pozitionati afacerea intr-o pozitie cheie.

Inainte de a demara lansarea afacerii in mediul online trebuie sa aveti o strategie foarte clara, asupra faptului a ceea ce are afacerea / brandul Dvs. si ce lipseste celor ce alcatuiesc competitia directa, fara a omite o analiza riguroasa asupra a ceea ce-si doreste si are nevoie cu adevarat piata (locala / regionala sau internationala).

Acest tip de strategie l-am discutat cu multipli clienti, din diferite domenii, astfel ca o firma care ofera servicii de optimizare seo, masaj de relaxare sau administrator bloc, devine extrem de interesanta cand distribuie materiale cu informatii relevante catre publicul tinta. Iar acest lucru se vede imediat in cresterea volumului activitatii companiei.

Reunim cele mai importante tehnici si tactici de optimizare si promovare online, transformand bugetul tau de promovare din cheltuiala in investite profitabila, bazandu-ne pe strategii care testate in timp, reale, care functioneaza 100%.Hai sa ne cunoastem, sa bem o cafea si sa discutam tot ce e nevoie sa stii pentru a-ti dezvolta afacerea, asa cum doresti.

Contacteaza-ne la: www.seo4prime.com | [email protected]

About the author

Monica

Leave a Comment