Auto

Ce faci cand ai probleme la cutia automata de viteze?

Written by Monica

Fie ca ai ales acum ceva timp sa renunti la autoturismul pe cutie manuala in favoarea unui pe transmisie automata, fie ca primul tau autoturism pe care l-ai cumparat este unul pe cutie automata de pe piata auto second-hand, daca ai remarcat faptul ca exista posibilitatea unor defectiuni la cutia automata de viteze, atunci nu iti ramane altceva de facut decat sa apelezi la specialistii in reparatii cutii viteze automate.

Nicidecum nu este indicat sa procedezi la a rezolva pe cont propriu sau cu ajutorul unor prieteni eventualele defectiuni identificate. Datorita complexitatii mult mai mari a cutiilor automate de viteze comparativ cu cele pe transmisie manuala, orice defectiune cat de mica trebuie sa fie verificata si remediata doar de catre mecanici specializati si cu experienta. In caz contrar exista riscul de a produce pagube si mai mari, ducand chiar pana la nevoia de a schimba intreaga cutie automata de viteze.

Argumente care recomanda un service autorizat

Chiar daca pana acum ai rezolvat o multime de probleme sau mici defectiuni care s-au ivit in cazul autoturismului pe care il conduci, atunci cand vine vorba despre cutia automata a masinii este indicat sa lasi totul in seama unui service autorizat si specializat in reparatii cutii viteze automate. Aici vei beneficia de personal calificat si instruit pentru a identifica exact care este defectiunea.

Un alt argument care recomanda un astfel de service autorizat este referitor la faptul ca acesta este dotat cu cele mai moderne echipamente si cu aparatura de ultima generatie pentru a identifica in cel mai scurt timp si in mod precis defectiunea cu care te confrunti in cazul cutiei automate de viteze. Prin urmare vei beneficia de o diagnoza precisa si cat mai rapida. De aici deriva si avantajul de a putea remedia cat mai rapid defectiunea pentru a putea porni din nou la drum la volanul masinii tale.

Tot in randul argumentelor care recomanda sa te adresezi unui service autorizat si specializat in cutii automate de viteze pentru orice defectiune sau problema amintim si garantia de care poti beneficia. Garantia vizeaza deopotriva piesele inlocuite, daca este cazul, cat si manopera executata de mecanicii service-ului la care ai apelat pentru a rezolva problema cutiei de viteze a autoturismului tau.

Nu in ultimul rand merita sa amintim faptul ca intr-un service autorizat vei putea beneficia de servicii complete. Astfel, daca in urma diagnozei nu se identifica nici o defectiune, vei beneficia doar de o revizie periodica si vei stii unde sa apelezi ori de cate ori ai nevoie de verificarea si repararea cutiei automate de viteze.

Service auto pentru reparatii cutii viteze automate

Pentru a beneficia de calitatea serviciilor prestate, de profesionalism, dar si de promptitudine in domeniul reparatiilor cutiilor de viteze automate, este recomandat sa te adresezi unui service auto care detine autorizatie RAR, care activeaza pe piata acestor servicii de multi ani de zile si care este apreciat in randul soferilor. Tinand cont de aceste aspecte vei putea face alegerea potrivita atunci cand ai nevoie de reparatii cutii viteze automate.

About the author

Monica

Leave a Comment