Monden / Lifestyle

Cele mai importante accesorii de la o nunta

Written by Monica

In zilele noastre, nuntile sunt toate despre a stilul personal. Exista numeroase modalitati de a face asta — marturii personalizate, rochii netraditionale, locatii speciale — dar ceea ce are cel mai imediat impact este decorul, care comunica bucuria de a fi impreuna la un astfel de eveniment.

In trecut, decorul de nunta era centrat pe mancare si mai putin pe aspectul general. Desi inca se bazeaza pe aceleasi lucruri, nuntile de astazi sunt mai mult capodopere artistice, deoarece mai multi oameni se uita la detalii. Spre exemplu, acele pahare de nunta din care inchina mirii la primirea invitatilor vor fi foarte interesante in fotografii si vor fi detalii apreciate.

Indiferent daca doriti sa fiti neobisnuit si elaborat sau simplu si traditional in decorul nuntii, exista anumite elemente pe care veti dori sa le luati in considerare atunci cand planificati aspectul general al zilei. Planificati ziua in functie de dorintele, gusturile si, cel mai important, bugetul alocat si veti avea o zi de care sa va amintiti cu drag pentru anii urmatori.

Ce nu ar trebui sa lipseasca de la o nunta

Petrecerea de nunta este locul in care invitatii petrec cel mai mult timp. Concentrarea asupra modului in care oaspetii vor interactiona in acest moment este o modalitate excelenta de gandi decorul. Aici, se vede importanta care reflecta personalitatea mirilor, paharele mirilor putand fi pictate, decorate manual sau gravate.
Activitatile interactive pentru invitati — fie ca este vorba despre jocuri, o cabina foto sau sedintele foto interactive— sunt oportunitati suplimentare de a incorpora tema nunti, la fel cum sunt si semnele de bun venit sau cardurile de pe mese.

O lista a celor mai importante articole ce nu pot lipsi este urmatoarea:

• Marturii pentru nunta
• Cardurile cu numarul de masa
• Plicurile pentru darul de nunta
• Aranjamentele florale si decoratiunile pentru nunta
• Paharele personalizate
• Cutia in care se vor aduna plicurile pentru darul de nunta
• Fetele de mese si scaune decorate in tematica nuntii

Toate aceste elemente sunt importante atunci cand vreti sa aveti o nunta gandita in cele mai mici detalii. Nuntile sunt evenimente care trebuie amenajate cu atentie astfel incat sa impresioneze de fiecare data si puteti face asta foarte simplu, alegand detaliile care vor face diferenta.

Chiar daca vi se pare ca se poate trece peste paharele pictate sau peste marturii, in realitate, invitatii vor nota toate aceste mici aspecte, iar daca vreti sa isi aduca aminte de nunta pentru mult timp si sa plece cu o imagine definita in minte, atunci nu puteti trece peste aceste detalii.

Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati produsele potrivite care sa se integreze in tematica si care sa arate perfect. Nu alegeti doar articole ieftine pentru ca au un pret mic, deoarece calitatea se va vedea inca de la primele interactiuni. Alocati corect bugetul pentru toate accesoriile de nunta si cu siguranta veti obtine petrecerea memorabila dorita, care va ramane imortalizata si in fotografii pe care le veti privi cu drag.

About the author

Monica

Leave a Comment