Monden / Lifestyle

Descopera cele mai importante secrete ale tratamentelor de epilare definitiva

Written by Monica

Nu exista nici cel mai mic dubiu ca fiecare femeie isi doreste o piele cat mai fina si delicata. Pentru a obtine acest lucru femeile fac o multime de eforturi. Insa atunci cand apelezi la epilarea definitiva, pielea fina si delicata va fi nu doar un obiectiv atins, ci va fi un rezultat obtinut pe termen lung. Daca pana acum nu ai apelat la tratamente de epilare definitiva Pitesti, in ceea ce urmeaza vei putea afla care sunt cele mai importante „secrete” ale acestui tip de tratament estetic.

Etapele tratamentului de epilare definitiva

Procedura de epilare definitiva presupune distrugerea completa a radacinii firelor de par fara ca tesuturile sa fie afectate in urma acestui tratament. Pentru acest lucru se folosesc undele luminoase avand anumite caracteristici, aceste unde fiind rezultate in urma folosirii luminii intens pulsate (IPL). Tratamentele de epilare definitiva sunt alcatuite din mai multe sedinte programate la intervale regulate de timp. Numarul de sedinte si intervalul dintre sedinte difera de la caz la caz, in functie de gradul de pilozitate, de culoarea si grosimea firelor de par sau de nuanta pielii.

Primele rezultate ale epilarii definitive pot fi remarcate dupa primele 2 sedinte. Disconfortul in timpul si dupa efectuarea sedintelor de epilare definitiva Pitesti este minim. In acelasi timp, de indata ce sedinta a fost finalizata, pacientul isi poate relua activitatile zilnice obisnuite. Pentru a avea rezultatele dorite in urma epilarii definitive, prima etapa o reprezinta o consultatie intr-un salon de infrumusetare.

Ulterior se va stabili tratamentul in functie de tipul de piele si in functie de firul de par. Pasul urmator il reprezinta testarea tratamentului cu IPL pe o anumita zona pentru a se observa raspunsul organismului la tratament.In functie de rezultatele obtinute pe zona de testare se va putea stabili cu exactitate gradul si intensitatea luminii laser pentru a se obtine rezultate eficiente, dar in acelasi timp pentru a se efectua procedura in deplina siguranta. Nu in ultimul rand pacientul va fi informat cu privire la contraindicatiile inainte si dupa sedintele de epilare cu laser.

Principalele avantaje ale epilarii definitive

Epilarea cu ajutorul tehnologiei IPL presupune o serie de avantaje comparativ cu alte abordari clasice folosite pentru indepartarea pilozitatii nedorite la nivelul corpului. Un prim avantaj important se refera la siguranta pe care aceste tratamente o ofera. Fiind vorba despre utilizarea de echipamente verificate si autorizate de organele competente, poti avea incredere ca sedintele de epilare definitiva Pitesti nu vor genera efecte adverse asupra organismului.

Un al doilea avantaj al epilarii cu laser este faptul ca intr-o singura sedinta pot fi acoperite suprafete mari la nivelul corpului, fara ca acest lucru sa produca durere sau disconfort major. Cu alte cuvinte vorbim despre posibilitatea de a indeparta pilozitatea nedorita de pe picioare, spate, brate sau din zona inghinala intr-o singura sedinta. Lipsa durerii este fara doar si poate un atuu important pentru persoanele care opteaza pentru epilarea definitiva. Nu in ultimul rand rezultatele de lunga durata sunt un avantaj pentru care tot mai multa lume alege sedintele de epilare definitiva Pitesti.

About the author

Monica

Leave a Comment