Monden / Lifestyle

Dezvoltare personala prin dans

Written by Monica

De obicei cand auzim „dezvoltare personala” ne gandim poate la cursuri de investitii la bursa, la cursuri despre cum sa dobandim succesul financiar si asa mai departe. De fapt, ca sa confere o dezvoltare, o activitate trebuie sa indeplineasca cateva conditii: sa te provoace, sa te invete ceva nou, sa iti ofere noi skill-uri, sa te scoata din rutina, din zona de confort si sa-ti ofere o mai buna versiune a ta.

Iar daca luam in considerare aceste conditii care alcatuiesc dezvoltarea personala, dansul prin excelenta reprezinta dezvoltare personala. Ramane doar sa hotarasti ce timp de dans ti s-ar potrivi. Daca esti un tip de persoana mai activa, cu siguranta te vei indragosti de dansurile latino.

Urmatorul pas este sa cauti o scoala de dans care ofera cursuri de dans pentru adulti si sa te inscrii la cursuri. Vei vedea ca ai ales un hobby care te va provoca constant.

La cursurile de salsa si bachata vei intalni oameni noi, vei lega prietenii, vei calatori alaturi de instructori la festivaluri de salsa si, incet incet, vei vedea cum dansul va deveni o parte importanta din viata ta. Prietenii probabil te vor critica la inceput ca nu mai iesi cu ei si preferi o petrecere latino in locul iesirii dar, cand vor intelege cum functioneaza pasiunea, te vor incuraja.

Ramane doar sa alegi cea mai buna scoala de dans potrivita pentru tine, sa iti iei inima in dinti si sa iti propui, oricat de frustrant ar fi inceputul, sa nu renunti.

About the author

Monica

Leave a Comment