Casa si Gradina

Inlocuire si schimbare tablou electric-servicii competente

Written by Monica

Se cunoaste deja faptul ca tabloul electric reprezinta cea mai importanta componenta a instalatiei electrice astfel ca merita sa ii acordati o atentie speciala. De fapt de aici se distribuie energia electrica in casa iar daca observati ca acesta nu mai face fata solicitarilor atunci cu siguranta aveti nevoie de serviciul de inlocuire si schimbare tablou electric.

Acesta are rolul de a proteja atat utilizatorii, cat si  instalația electrica și aparatele electrice, în functie de performantele protectiilor incluse in tablou. Prin urmare daca ati decis sa schimbati tabloul de sigurante, este momentul sa investiti in protectii mai performante deoarece de acestea depinde buna functionare a instalatiei electrice.

Noi va oferim servicii fiabile si eficiente deoarece punem accent pe calitatea lucrarilor si vrem ca termenul de executie sa fie cat mai scurt. La un moment dat este recomandat sa  inlocuiti tabloul vechi, mai ales atunci cand apar mai multe aparate electrice, deoarece acestea nu sunt proiectate sa reziste la suprasolicitari in privinta puterilor electrice.

Echipa noastra de electricieni autorizati ANRE au pregatirea necesara pentru a realiza orice operatiuni ale instalatiei electrice, astfel ca se explica de ce tot mai multi oameni apeleaza la serviciile noastre. Noi conferim atentie maxima la detalii, respectam cu precizie normele de siguranta, si va oferim garantie pentru orice lucrare executata de specialistii nostri.

Inlocuire si schimbare tablou electric- absolut necesar   

Asadar, daca contorul de energie electrica are o vechime considerabila cereti ajutorul specialistilor nostri care se ocupa de serviciul de inlocuire si schimbare tablou electric. Iar daca numarul consumatorilor de energie a crescut simtitor, se impune inlocuirea acestuia cu unul mai eficient din punct de vedere electric. Apeland la serviciile noastre inlaturati riscul unui scurtcircuit sau chiar a unui posibil incendiu, pentru ca se inlocuiesc cablajele uzate si materialele imbatranite care nu mai pot sa va asigure un grad de siguranta ridicat.

Astfel ca inlaturarand problemele legate de contactele imperfecte de la vechiul tablou sporim gradul de siguranta al familiei dumneavoastra. In plus beneficiati si de avantajul ca tablourile moderne au un aspect estetic placut ceea ce contribuie la infrumusetarea casei si la eficientizarea instalatiei electrice.

Inlocuire si schimbare tablou electric – eficienta maxima

Tineti cont de faptul ca schimbarea unui tablou electric vechi trebuie facuta de catre un electrician autorizat ANRE, astfel ca la Electrocoserv puteti colabora cu specialisti in inlocuire si schimbare tablou electric. De indata ce se pregateste montajul unui tablou nou in prima faza trebuie sa demontam toate componentele vechi si sa verificam cu atentie starea cablurilor actuale.

Tablourile moderne contin sigurante automate si au o siguranta generala cu protectie diferentiala. Aceasta este extrem de eficienta formand o bariera impotriva electrocutarilor, care reprezinta un pericol real. Asadar, nu mai stati pe ganduri si apelati cu incredere la serviciile noastre pentru a reda functionalitatea deplina a tabloului electric din propria casa sau chiar dintr-o institutie publica.

About the author

Monica

Leave a Comment