Auto

Reparatii cutii viteze automate- un aliat de nadejde

Written by Monica

Automatic Gearbox este un concept modern de service auto unde beneficiati de reparatii cutii viteze automate la preturi de exceptie. Noi suntem specializati in repararea si mentenanta cutiilor automate de orice fel si dispunem de o aparatura tehnica performanta si de un personal specializat, fara de care ne-am afla in imposibilitatea de a va oferi aceste servicii. Schimbam piese auto si va oferim garantie pentru acestea cat si pentru manopera executata.

De asemenea, venim in sprijinul dumneavoastra cu informatii clare si precise despre munca depusa de noi si va spunem excat care este problema aparuta apoi decidem de comun acord cum o putem solutiona. Oferim servicii de mentenanta precum si diagnoza electronica pentru cutiile de viteze automate. Suntem o echipa competenta care putem sa gestionam orice problema tehnica sau de alta natura, spre multumirea deplina a clientilor nostri.

Va oferim suport tehnic si va asiguram de faptul ca masina dumneavoastra este pe maini bune. Si fiindca suntem mereu preocupati sa satisfacem cerintele clientilor nostri vrem sa fim  mereu la curent cu ultimele inovatii si noile tehnologii din domeniul auto. Suntem foarte exigenti cu noi insine deoarece vrem sa ne aflam cu un pas inaintea concurentilor nostri si sa ne impresionam in mod placut clientii de fiecare data.

Va punem la dispozitie o diversitate de piese auto originale,  precum si accesorii auto, ce respecta toate normele europene in vigoare. Avem in dotare un spectru larg de piese  pentru toate gamele de masini si ne bazam pe un sistem care asigura servicii de calitate oferite de un personal bine pregatit. Si pentru ca ne dorim sa oferim servicii performante firma noastra se afla intr-un proces de dezvoltare continuu.

Noi vrem sa ducem performanta la un alt nivel de aceea ne implicam cu seriozitate si profesionalism in fiecare proiect si ne dam silinta ca lucrurile sa se desfasoare in cele mai bune conditii. De indata ce ajungeti la noi veti observa ca avem un service modern special creat pentru a oferi servicii de reparatii specializate pentru orice marca de autoturism.

Reparatii cutii viteze automate- cel mai bun service

In activitatea de reparatii cutii viteze automate ne bazam pe o echipa formata din profesionisti atat ingineri, mecanici, electricieni, cat si electronisti cu calificare tehnica europeana, ce va ofera cele mai bune rezultate intr-un timp cat mai scurt. In acest fel,se reduce considerabil timpul de imobilizare a masinii dumneavoastra deoarece nimic nu poate sta in calea reusitei noastre.

Cu o vechime vasta in domeniu dar si o experienta pe masura Automatic Gearbox doreste sa ofere  servicii performante la un nivel marit de profesionism avand in vedere ca lucram cu o echipa tanara si dinamica, pasionata intens de acest domeniu.

Reparatii cutii viteze automate – piese de calitate

Daca sunteti sceptici si inca mai aveti dubii in ceea ce priveste serviciul de reparatii cutii viteze automate va invitam la service sa va convingeti de calitatea suprema a serviciilor oferite.Apelati-ne chiar acum pentru ca noi solutionam orice problema in mod eficient.Penru mai multe detalii vizitati pagina noastra web www.reparatiecutieautomata.ro.

About the author

Monica

Leave a Comment