Monden / Lifestyle

Principalele avantaje aduse de laminarea genelor

Written by Admin

Esti nemultumita de aspectul genelor si in acelasi timp simti ca genele false nu sunt pentru tine? Ai cautat tot felul de variante pentru a obtine genele avand aspectul dorit si in continuare simti ca rezultatele nu sunt cele pe care le astepti? Ei bine, foarte probabil ca nu ai apelat la procedura de laminare a genelor.

Vorbim aici despre o procedura foarte eficienta si recomandata intens de catre specialistii in ingrijirea corporala si infrumusetare pentru obtinerea unor gene naturale cu un aspect foarte ingrijit si foarte frumos. Exista mai multe beneficii de care te poti bucura atunci cand alegi sa urmezi procedura de laminare gene Pitesti in cadrul unui salon de cosmetica si infrumusetare.

Tratamentul de laminare a genelor

Prin laminare firele de par de la nivelul genelor sunt alungite si ondulate. Acest lucru inseamna obtinerea unor gene avand un aspect conform cu asteptarile clientului. Pentru laminarea genelor sunt folosite doar produse naturale. Cu alte cuvinte, vei putea avea genele dorite fara a folosi gene false sau alte produse chimice care sa puna in pericol structura firelor de par de la nivelul genelor. Laminarea este o tehnica lipsita de durere si non-invaziva.

Rezultatele laminarii genelor se vor vedea imediat dupa aplicarea tratamentului. In acest mod ori de cate ori simti ca genele nu au aspectul dorit, nu iti ramane decat sa te adresezi unui salon de cosmetica si de infrumusetare pentru a urma un astfel de tratament si a obtine aspectul dorit al genelor intr-un mod 100% natural. Este o alternativa eficienta pentru a renunta la genele false sau pentru persoanele care sunt alergice la gene false.

Durata procedurii de laminare a genelor dureaza cca 90 de minute. Etapele pentru laminarea genelor implica procedura de lifting pentru gene, fixarea acestora si ulterior vopsirea lor. In etapa finala se va aplica un strat de keratina in vederea hranirii genelor. De asemenea se aplica o solutie cu rol de hidratare a genelor si pentru a aduce un plus de luciu.

Cele mai importante beneficii ale procedurii de laminare

In cazul in care pana in acest moment nu ai apelat la laminarea genelor din varii motive, in continuare vei afla care sunt cele mai importante beneficii ale acestei proceduri. In primul rand vorbim despre obtinerea aspectului dorit al genelor, si anume gene arcuite, gene mai lungi si cu o desime mai mare. Un al doilea beneficiu este acela ca obtinerea aspectului dorit la nivelul genelor nu necesita folosirea machiajului.

Durata indelungata a rezultatelor este un alt beneficiu care merita a fi amintit. Pentru aproximativ 3 luni de zile de la urmarea procedurii de laminare Pitesti te vei putea bucura de gene avand aspectul dorit. Intretinerea si aranjarea genelor in fiecare dimineata se va face mult mai usor in urma laminarii, fapt ce este un alt beneficiu major.

Nu in ultimul rand faptul ca poti folosi rimelul la nivelul genelor pentru a avea in cateva secunde efectul dorit este un avantaj ce trebuie subliniat.Daca iti doresti sa te bucuri de aceste beneficii, nu ezita sa urmezi procedura de laminare a genelor.

About the author

Admin

Leave a Comment