Casa si Gradina

Reimprospateaza aspectul si mirosul canapelelor cu servicii profesionale de curatat canapele

Written by Monica

In fiecare locuinta curatenia generala trebuie sa fie efectuata periodic. Acest lucru asigura un mediu cat mai sanatos pentru toti cei care locuiesc in spatiul respectiv. Dincolo de curatenia generala, periodic este nevoie sa aduci un aer proaspat si o curatare in profunzime pentru fiecare canapea din casa. Pentru acest lucru cea mai oportuna alegere o reprezinta serviciile profesionale de curatat canapele.

Caracteristicile serviciilor de curatare profesionala a canapelelor

In cadrul serviciilor profesionale de curatare a canapelelor sunt urmate mai multe proceduri. In prima faza materialul din care este confectionata canapeaua este stropit cu ajutorul unor solutii profesionale. Pasul al doilea consta in procedeul prin care se inmoaie tesatura cu ajutorul aburilor. Aceasta etapa are rolul de a deschide porii materialului din care este confectionata canapeaua.

Urmeaza curatarea canapelei pe intreaga suprafata. Pentru acest lucru se foloseste o perie speciala care are rolul de a curata in profunzime materialul, insa fara a deteriora tesatura canapelei. In cadrul acestei etape de curatare folosind peria speciala se insista foarte mult asupra acelor zone unde canapeaua are pete. Pasul urmator consta in injectarea de apa curata in profunzimea tesaturii canapelei. Apa curata are rolul de a improspata local materialul canapelei.

In continuarea procesului de curatare a canapelei se va extrage murdaria prin injectarea apei curate, acest pas asigurand curatarea totala a materialului din care este facuta canapeaua. In cele din urma apa curata care a ramas la suprafata canapelei va fi extrasa. In acest mod suprafata canapelei va ramane uscata. In multe cazuri, in functie de materialul canapelelor, este folosita o masina cu aburi pentru a dezinfecta canapeaua. Toate aceste proceduri pot fi aplicate atat in cazul canapelelor, cat si in cazul coltarelor.

Beneficiile serviciilor de curatare canapele

Daca pana acum te-ai ocupat personal de curatarea canapelelor, trebuie sa stii ca serviciile profesionale pentru curatarea canapelelor pot oferi mai multe avantaje. Primul avantaj este faptul ca vei avea canapele curatate in foarte mare profunzime. Acest lucru se datoreaza faptului ca echipamentele si produsele de curatare profesionale folosite de personalul firmelor de curatenie sunt foarte eficiente.

Un al doilea avantaj major consta in faptul ca vei fi scutit(a) de efortul fizic si de timpul necesar pentru curatarea canapelelor. Atunci cand te adresezi unei firme care ofera servicii pentru curatat canapele, intr-un timp foarte scurt canapeaua va arata ca noua si va avea un miros reimprospatat. Durabilitatea mare a mirosului proaspat este un alt beneficiu de care te poti bucura apeland la astfel de servicii.

Economia de bani se poata adauga fara nici un dubiu la avantajele acestor servicii. Daca o canapea este deja folosita de multi ani, primul gand este acela de a o schimba cu una noua. Ei bine, serviciile de curatare a canapelelor pot sa faca dintr-o canapea veche sa arate ca noua si ii pot oferi un miros de curat, de proaspat. Nu in ultimul rand faptul ca bateriile si acarienii au fost indepartati din tesatura canapelei este un avantaj extrem de mare, oferind astfel un mediu mai sanatos pentru intreaga familie care foloseste zi de zi canapeaua.

About the author

Monica

Leave a Comment