Afaceri

Servicii complete pentru deschiderea unei entitati cu personalitate juridica

Written by Monica

In societatea moderna nu ne mai surprinde faptul ca putem apela la servicii pentru aproape orice lucru pe care il avem de rezolvat in viata de zi cu zi. De la cele mai simple si banale lucruri precum curatenia in propria locuinta sau efectuarea cumparaturilor de catre alte persoane si pana la deschiderea unei afaceri, toate acestea pot fi externalizate catre firme care presteaza astfel de servicii in locul nostru.

Prin urmare, atunci cand ne dorim inceperea unei afaceri sau prestarea unor activitati economice independente, aveam optiunea de a lasa aceste sarcini si operatiuni specifice in seama unor profesionisti. Odata ce facem aceasta alegere avem certitudinea ca vom putea beneficia de servicii complete pentru ca in cel mai scurt timp sa ne derulam activitatile economice pe care dorim sa le efectuam.

O astfel de firma poate sa ofere servicii de consultanta pentru alegerea tipului de personalitate juridica, servicii de intocmire a documentatiei pentru dosarul care urmeaza a fi depus la Registrul Comertului, depunerea dosarului la Registrul Comertului si ridicarea acestuia de la Registrul Comertului, inmanarea actelor de infiintare a noii entitati cu personalitate juridica recent infiintate, servicii pentru deschiderea de puncte de lucru, dar si servicii de gazduire sediu social.

Toate aceste servicii sunt prestate de personal calificat pentru problemele juridice specifice, dar si cu experienta in procedurile specifice acestui proces de infiintare a unei entitati cu personalitate juridica. Indiferent daca iti doresti deschiderea unui SRL sau a unui PFA, odata ce apelezi la o astfel de firma vei putea beneficia de toate serviciile pentru ca in cel mai scurt timp sa poti incepe activitatea. Si toate acestea fara stres, fara bataie de cap si fara timp irosit.

Indiferent daca intampini dificultati in gasirea unui sediu social sau daca ai nevoie de sfaturi pentru alegerea codurilor CAEN pentru activitatile pe care urmeaza sa le desfasori, atunci cand apelezi la firmele specializate in astfel de servicii vei gasi solutii foarte rapide si foarte eficiente.

Pentru aceia care au dificultati in gasirea unui sediu pentru viitoarea societate comerciala exista posibilitatea de a beneficia de servicii gazduire sediu social. Cu alte cuvinte firma iti va pune la dispozitie un spatiu care va putea fi trecut drept sediu social in actele de infiintare a viitoarei entitati cu personalitate juridica.De asemenea, daca se doreste deschiderea unui nou punct de lucru, toate operatiunile si intocmirea intregii documentatii va reveni in sarcina firmei la care ai apelat pentru a beneficia de astfel de servicii.

Cu toate ca multe persoane ezita sa apeleze la astfel de servicii prin prisma costurilor care trebuie achitate pentru serviciile respective, trebuie spus ca daca punem in balanta beneficiile si avantajele acestor costuri in raport cu timpul economisit si cu energia investita in alte activitati, se ajunge la concluzia ca aceste costuri sunt amortizate eficient.Fie ca ai nevoie de infiintarea unui SRL, PFA sau II, fie ca ai nevoie de servicii pentru gazduire sediu social sau servicii pentru deschiderea unui nou punct de lucru, poti beneficia de astfel de servicii profesionale pe lextor.ro.

About the author

Monica

Leave a Comment