Educatie / Cultura / Arta

Spring IT revine!

Written by Monica

Primavara revine cu Spring IT! Editia aniversara organizata de Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (SiSC), se va desfasura in perioada 1 – 20 martie, marcand a X-a organizare a unuia dintre cele mai populare proiecte din domeniul IT. De-a lungul celor 24 de ani de activitate, mii de studenti au fost influentati anual din punct de vedere profesional, dar si personal, prin intermediul celei mai vechi organizatii studentesti din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Astfel, va invitam sa petrecem aceasta editie aniversara împreuna cu ajutorul mediului online!

Spring IT este un proiect care pune in prim plan colaborarea dintre studenti si reprezentantii unor firme de renume din domeniul IT, oferindu-le studentilor oportunitatea de a afla informatii despre piata muncii si noile tehnologii.Editia a X-a Spring IT se va desfasura in mediul online, iar prima etapa Meet the Companies va avea loc în perioada 1 – 7 martie, activitate la care studentii vor putea lua contact cu firmele partenere evenimentului ce le vor prezenta posibilitatile de angajare din cadrul acestora.

Cel de-al doilea eveniment marca Spring IT va fi reprezentat de Webinarii ce vor debuta cu inscrierile intre 1 – 7 martie. Studentii vor putea participa la întalniri online organizate de companiile partenere, in care isi vor dezvolta tehnicile de softskills sau hardskills. Webinariile vor avea loc in perioada 8 – 12 martie.

Inscrierile pentru Meet the Companies si Webinarii vor avea loc in perioada 22 – 28 februarie, respectiv 1 – 7 martie pe site-ul: http://springit.sisc.ro/. Pentru mai multe informatii stati cu ochii pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/spring.it.sisc.

Pe langa evenimentele prezentate, anul acesta, fiind o editie aniversara, vom organiza si două podcasturi, in zilele de 6 si 20 martie. Acestea se vor axa pe teme de importanta actuala in domeniul IT si vor fi sustinute de un reprezentant al companiei partenere Infosys, respectiv fondatorii comunitatii 4MAYO.

Pentru orice nelamurire, coordonatorii proiectului va stau la dispozitie:

Ilinca – Bianca Pop, telefon: 0733307251, email: [email protected]

Raluca – Elena Nicoara, telefon: 0767230837, email: [email protected]

About the author

Monica

Leave a Comment