Constructii

Sticla vopsita-in culori diferite

Written by Monica

Decorarea cu sticla vopsita este mereu in trend si aduce un plus de culoare oricarei incaperi. Dekoflex Ind Srl este firma care vine in intampinarea dumneavoastra cu solutiile cele mai potrivite pentru fiecare caz in parte. Tinand cont de faptul ca placarea peretilor cu sticla vopsita inlocuieste faianta clasica si confera un aspect placut, tot mai multe persoane opteaza pentru aceasta varianta.

De asemenea, sticla vopsita se intretine usor si este foarte practica datorita faptului ca se foloseste deseori ca suprafata compacta destul de mare. Cu un aspect estetic deosebit si o diversitate mare de culori, acest tip de sticla se afla mereu in tendinte. In plus, sticla poate fi securizata oferindu-va o mai buna protectie la intemperii.

Acum nu mai trebuie sa folositi blaturile foliate pentru mobile de bucatarie si sa fiti mereu atenti sa nu se exfolieze ci puteti utiliza blaturi de sticla vopsita in ce culoare doriti.Acestea sunt mult mai eficiente si au o durabilitate marita in timp. Placarea peretilor cu sticla se poate face in diverse combinatii in functie de preferintele dumneavoastra.

Realizati mixul perfect si alegeti culoarea care se potriveste cel mai bine spatiului respectiv, pentru a fi in armonie perfecta cu restul decoratiunilor interioare. Accesati cu incredere site-ul www.studio-vitralii.ro si cititi cu atentie toate informatiile disponibile online.

Sticla vopsita- se curata usor si rapid

Acum va puteti personaliza orice incapere folosind sticla vopsita. Aceasta se remarca prin calitate deplina si este foarte rezistenta la stresul termic si mecanic.Datorita procedurii de prelucrare sticla este folosita pe o arie larga atat pentru spatiile interioare cat si exterioare. Sticla securizata are o rezistenta mult mai mare decat sticla netratata si prezinta o mare stabilitate, chiar si in conditii termine improprii.

Sticla vopsita- decizie inspirata

Optand pentru sticla vopsita pentru decorarea peretilor din bai sau bucatarii moderne aveti posibilitatea de a schimba radical spatiul respectiv, imbunatatindu-i aspectul estetic in mod considerabil. Sticla vopsita in culori deschise are rolul de a atrage lumina solara in incapere.Aceasta este foarte rezistenta la socuri mecanice si la agenti chimici si nu se decoloreaza in timp.

Se remarca prin fiabilitate marita fiind folosita cu succes atat in temperaturi excesive cat si foarte scazute. Folosind sticla vopsita aveti garantia deplina ca rezista foarte bine in timp si au un aspect estetic deosebit de placut. Faptul ca nu sunt multe imbinari, se curata foarte usor si nu necesita intretinere speciala.Folositi sticla vopsita in diverse combinatii si bucurati-va de fiabilitatea acesteia. Cerintele dumneavoastra vor fi rapid solutionate iar costurile percepute se incadreaza celui mai bun raport calitate pret.

About the author

Monica

Leave a Comment