Monden / Lifestyle

Unde putem gasi un trusou de botez complet si de calitate superioara?

Written by Monica

Fara doar si poate ca pentru fiecare familie crestinarea unui bebelus este un moment plin de emotie si plin de insemnatate. In acest context toti parintii isi doresc ca organizarea evenimentului reprezentat de crestinarea unui nou-nascut sa fie perfecta. Insa din peisajul unui botez al unui nou-nascut nu pot lipsi nasii, perechea ce urmeaza a deveni parinti spirituali ai bebelusului care urmeaza sa fie crestinat.

Prin urmare, daca ai primit onoranta invitatie de a deveni parinte spiritual pentru un nou-nascut, atunci cu siguranta ca te intrebi care sunt aspectele de care trebuie sa te ocupi pentru ziua evenimentului. Inainte de a ajunge la aceasta zi importanta din viata unui nou-nascut, in calitate de viitor nas trebuie sa te ingrijesti de anumite aspecte. Si pe langa tinuta vestimentara din ziua evenimentului, exista ceva chiar mai important – si anume pregatirea unui trusou botez.

Un trusou pentru botez este acel pachet care contine o serie de elemente care nu pot lipsi din ziua botezului, elemente indispensabile pentru desfasurarea procesiunii de crestinare la biserica si pentru respectarea anumitor traditii ocazionate de un astfel de eveniment. Trusoul de botez este asemenea unui dar oferit de perechea de nasi odata cu procesiunea de botez. Alegerea trusoului de botez ramane la latitudinea nasilor, insa este recomandat ca acestia sa discute si cu parintii bebelusului pentru anumite detalii privind culoarea sau personalizarea trusoului.

Pentru ca am clarificat ce inseamna un trusou botez, este important de amintit si care sunt acele elemente care se regasesc in acest pachet absolut necesar pentru ziua botezului. Din trusoul pentru botez trebuie sa se regasesca urmatoarele elemente: prosopul destinat stergerii trupului bebelusului odata scos din apa de botez; prosopul pentru stergerea mainilor bebelusului; panza folosita pentru mir; fasa cu care este infasurat bebelusul dupa ce este sters de apa botezului; recipientul care contine mirul sau uleiul folosit pentru botez; si sapunul folosit pentru spalarea mainilor parintilor.

Pe langa toate aceste elemente care nu pot lipsi dintr-un trusou botez, nasii pot completa trusoul cu hainutele cu care bebelusul este imbracat ulterior procesiunii de crestinare. Nu in ultimul rand, perechea de nasi trebuie sa aiba cate o lumanare specifica pentru botez. Toate elementele care se regasesc intr-un trusou pentru botez pot fi puse intr-o cutie special destinata pentru trusoul de botez. Astfel vei oferi un trusou de botez intr-o maniera eleganta si care se potriveste perfect evenimentului.

Trusoul pentru botez poate fi personalizat in functie de preferintele nasilor sau ale parintilor. Personalizarea poate presupune marcarea datei acestui eveniment major din viata oricarui bebelus sau prin marcarea numelui bebelusului. Fie ca optezi pentru trusouri de botez clasice, fie ca optezi pentru astfel de trusouri personalizate, poti gasi foarte multe modele si culori de astfel de accesorii destinate botezului in oferta magazinelor de specialitate. Prin urmare, atunci cand esti in postura de viitor nas nu iti ramane decat sa cauti un magazin specializat pentru bebelusi si pentru copii pentru a gasi modelul potrivit de trusou botez baiat. Oferta de astfel de accesorii de botez este foarte diversificata si foarte numeroasa.

About the author

Monica

Leave a Comment