Media / Publicitate

Afacerea ta are nevoie de o strategie SEO noua pentru 2022?

Written by Monica

Cheia succesului in orice domeniu de business o reprezinta publicitatea. Doar prin intermediul publicitatii orice afacere poate ajunge sa fie vizibila si cunoscuta unui numar cat mai mare de potentiali clienti. In societatea zilelor noastre lupta este acerba in domeniul publicitatii. Fie ca vorbim despre reclama prin Facebook Ads, fie ca vorbim despre publicitatea prin Google Ads, acestea genereaza fara doar si poate vanzari, insa la costuri din ce in ce mai ridicate.

Costurile pentru publicitatea prin Facebook Ads sau prin Google Ads vor continua sa creasca si in anii urmatori. In acest context, daca iti doresti pentru anul 2022 o regandire a strategiei de promovare a afacerii tale, poti avea in vedere serviciile de SEO oferite de o agentie marketing online. Serviciile de optimizare SEO se pot dovedi o investitie foarte eficienta si cu rezultate pe termen lung.

Servicii de optimizare SEO

Optimizarea pentru motoarele de cautare de pe internet este un element cheie pentru cresterea vizibilitatii in mediul online. Aceste servicii includ consultanta pentru optimizarea site-ului afacerii tale, dar si realizarea unui audit pentru a analiza cuvintele cheie, link-urile externe catre website sau prezenta online a competitiei din domeniul in care activezi.

In cadrul serviciilor SEO vei putea beneficia de optimizarea continutului care se regaseste pe website-ul afacerii tale sau al magazinului online. Optimizarea SEO On-Page vizeaza folosirea cuvintelor cheie definitorii pentru afacerea ta, cuvinte cheie care sa atraga trafic pe site si ulterior sa genereze conversii.

In acelasi timp vei beneficia de servicii optimizare SEO prin crearea de link-uri externe prin intermediul campaniilor de advertoriale. Acest tip de optimizare SEO se numeste Off-Page si presupune plasarea de link-uri catre website-ul afacerii tale in articole informative si care sa puna intr-o lumina pozitiva afacerea ta. Aceste articole vor fi publicate pe website-uri, platforme online si bloguri cu autoritate.

Nu in ultimul rand serviciile de optimizare implica elaborarea de rapoarte SEO. Aceste rapoarte sunt oferite lunar clientilor pentru ca acestia sa beneficieze de transparenta cu privire la actiunile intreprinse pentru optimizare SEO si cu privire la rezultatele obtinute in urma acestor servicii.

Mai mult trafic din Google pentru afacerea ta

Pentru a atrage mai mult trafic organic din Google, serviciile de optimizare SEO sunt cea mai profitabila investitie. Cu ajutorul acestor servicii oferite de profesionistii in marketing digital vei putea sa obtii rezultate foarte bune in ceea ce priveste vizibilitatea, notorietatea, traficul si conversiile afacerii tale in mediul online. Pentru astfel de servicii de optimizare SEO cea mai potrivita alegere este o agentie de marketing online.

Agentia OneMedia X Group este o agentie marketing online si agentie Social Media care iti poate oferi cele mai bune rezultate pentru prezenta online a afacerii tale, atat pentru website-ul afacerii, cat si pentru conturile de Social Media. Agentia OneMedia X Group din Bucuresti are drept fondator pe Stoian Ciprian, specialist SEO cu peste 8 ani de experienta in domenii precum SEO si marketing online. Dupa 5 ani din postura de freelancer si 3 ani in postura de SEO Manager pentru o agentie de marketing online din Bucuresti, Ciprian detine abilitatile necesare pentru a atrage clienti prin strategiile de SEO.

Stoian Ciprian, Specialist SEO & Fondator Agentia OneMedia X Group din Bucuresti: „In ghidul Google privind colaborare cu o agentie care ofera servicii optimizare SEO, una dintre cele mai importante recomandari este: „No one can guarantee a #1 ranking on Google.” si acesta ar trebui sa fie primul lucru pe care sa-l auzi de la agentia de SEO sau specialistul de SEO cu care vei alege sa colaborezi.”

Daca iti doresti ca investitia in publicitate sa iti aduca vanzari si profit pentru afacerea ta, atunci trebuie sa stii ca serviciile SEO pot oferi cel mai bun raport investitie-conversii. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu Agentia OneMedia X Group si vei beneficia de cele mai bune strategii pentru dezvoltarea afacerii tale in Google cu ajutorul serviciilor de optimizare SEO.

About the author

Monica

Leave a Comment