Monden / Lifestyle

Asortati-va tinuta in functie de personalitate

Written by Monica

Moda este fara doar si poate un stil de exprimare, astfel incat trebuie sa incearci sa nu fii la fel ca ceilalti. Intr-adevar exista anumite limite impuse de societate, dar trebuie sa fii sincera si creativa. Ia in considerare sfaturile specialistilor pentru ca acestea te ajuta sa iti gasesti stilul care te defineste cel mai bine.

*Indrazneste

Un stil bine conturat va atrage privirile celor din jur de aceea este bine sa indraznesti sa te imbraci asa cum simti in acel moment. Fiecare eveniment ne da o anumita stare si ne alegem hainele in functie de preferinta de moment. Combina articolele vestimentare dupa bunul plac fara teama ca vei fii criticata deoarece stilul care te defineste te ajuta de faot sa ii tu insati.

*Nu te lua prea in serios

Moda reprezinta felul in care ne exprimam sentimentele insa mai exprima si distractie, inseamna libertate de exprimare si dorinta a itischimba look-ul.  Adaptati stilul dumneavoastra in functie de tred ul momentuluisi tineti cont de anumite limite impuse de stilisti.

Combina hainele intr-un stil propriu, creativ si vei fi uimita de rezultate.

*Adapteaza trendurile

Tot secretul consta in alegerea corecta. Optati pentru haine care se potrivesc cu personalitatea ta si care va pun stilul in evidenta. Incearca sa adaptezi trendurile la stilul personal si vei da o nota de eleganta aparte.

*Fii feminina

Indiferent de stilul care te defineste trebuie sa te pui in valoare. Fii feminina si incearca sa-ti echilibrezi stilul vestimentar , subliniind formele, dar cu anumita limita Evita fara sa cazi in extreme pentru ca s-ar putea sa fi dezamagita.

*Ai incredere in tine

Este extrem de important felul in care porti hainele nu hainele in sine. Fiecare tinuta trebuie sa fie acompaniata de atitudine,pentru a fi remarcata. Chiar si o rochiesimpla si ieftina dar accesorizata corect te va pune in valoare si va atrage admiratia celor din jur.

About the author

Monica

Leave a Comment