Sanatate

Cand poti sa iei in considerare tratamentul cu fatete dentare?

Written by Monica

In randul tratamentelor stomatologice se regasesc inclusiv procedurile de estetica dentara. In cadrul acestor proceduri sunt folosite diferite metode prin care se doreste obtinerea unui aspect mai placut al danturii. In acest sens pacientii isi pot dori sa aiba o culoare mai alba a danturii, o pozitionare diferita a anumitor dinti sau remedierea unor aspecte privind forma dintilor.

Pentru a remedia oricare dintre aceste probleme sau toate la un loc, se poate opta pentru tratamentul cu fatete dentare Alexandria. Exista diferite situatii in care poti lua in considerare acest tratament de estetica dentara.

Esti nemultumit(a) de culoarea danturii

Daca ai o nemultumire privind culoarea danturii si consideri ca albirea dentara nu este tratamentul stomatologic care sa iti ofere rezultatele satisfacatoare, atunci cu siguranta ca tratamentul cu fatete dentare este cea mai potrivita optiune. Fatetele dentare iti vor oferi exact culoarea danturii pe care ti-o doresti.

Astfel iti vei recapata increderea in zambetul tau si nu vei mai avea nemultumiri legate de culoarea danturii tale. Mai mult, fatetele dentare sunt rezistente la pete, fiind astfel un tratament de lunga durata pentru pastrarea unei danturi de un alb cat mai intens.

Dantura este puternic afectata de carii

O alta situatie in care poate fi luat in considerare tratamentul cu fatete dentare Alexandria este aceea in care pacientul se confrunta cu dinti afectati puternic de carii. Chiar daca vorbim despre aplicarea de tratamente pentru rezolvarea cariilor, in momentul in care pacientul nu este suficient de incantat de aspectul dintilor in urma acestor proceduri stomatologice se poate opta pentru aplicarea fatetelor dentare.

Pozitia si forma dintilor nu sunt satisfacatoare

Tot in randul situatiilor in care se poate opta pentru tratamentul cu fatete dentare este aceea in care pacientul nu este multumit de pozitia anumitor dinti sau de forma pe care o au dintii. Daca pozitionarea dintilor este prea inghesuita sau prea aerisita ori daca anumiti dinti sunt putin inclinati, atunci folosirea fatetelor dentare poate remedia aceasta problema. In acelasi timp, daca pacientul considera ca forma anumitor dinti nu este exact ceea ce isi doreste din punct de vedere estetic, se poate apela la procedura de aplicare a fatetelor dentare.

Pacientul doreste sa renunte la folosirea aparatului ortodontic

In situatia in care pacientul isi doreste indreptarea dintilor si obtinerea unei alinieri perfecte, de cele mai multe ori medicul stomatolog ii recomanda folosirea unui aparat ortodontic. Daca pacientul nu isi doreste sa treaca prin disconfortul de a folosi aparatul ortodontic si cu toate acestea intentioneaza sa se bucure de o dantura perfect aliniata si cu dinti egali, atunci fatetele dentare reprezinta o alegere foarte inspirata.

Acestea sunt principalele situatii in care poti sa ai in vedere un tratament de estetica dentara pe baza fatetelor dentare. Pentru a beneficia de aceasta procedura este nevoie intai de toate o consultatie stomatologica si ulterior medicul stomatolog va stabili planul de tratament. Inainte de a trece la aplicarea de fatete dentare Alexandria, medicul stomatolog va igieniza dantura si se va asigura ca nu sunt necesare alte tratamente stomatologice.

About the author

Monica

Leave a Comment