Comunicate de presa

Consultanta de specialitate privind securitatea la incendii

Written by Monica

Indiferent ca vorbim despre domeniul public sau despre domeniul privat, indiferent ca ne raportam la o institutie publica sau la o un agent economic din orice domeniu de activitate, respectarea normelor privind prevenirea si stingerea incendiilor (PSI) este absolut obligatorie atat din punct de vedere legislativ, cat si din punct de vedere al sigurantei oamenilor si bunurilor.Pentru a avea siguranta faptului ca toate reglementarile legislative in vigoare privind securitatea la incendiu sunt respectate intocmai, poti apela cu incredere la specialistii care ofera servicii de consultanta PSI Iasi.

De ce este nevoie de servicii de consultanta PSI?

De foarte multe ori focul este riscul cel mai mare pentru orice spatiu, iar un incendiu este vazut adeseori ca fiind cea mai mare amenintare atat pentru bunurile aflate in acel spatiu, cat si pentru oamenii care isi desfasoara activitatea acolo.Prin urmare, avand in vedere aceste aspecte, serviciile de consultanta PSI sunt absolut necesare.

Astfel de servicii de consultanta PSI Iasi sunt oferite atat pentru realizarea unui proiect de constructii, cat si pentru functionarea unei activitati economice respectand normele legislative in vigoare, dar si pentru instruirea personalului angajat privind prevenirea si securitatea la incendii.

Cine ofera astfel de servicii de consultanta PSI?

Daca ai nevoie de consultanta PSI Iasi, atunci trebuie sa stii ca firma Beta Proiect este un nume important in tot ceea ce inseamna consultanta in prevenirea si stingerea incendiilor. Avand ca si obiect principal de activitate proiectarea de constructii pentru toate tipurile de cladiri, cei de la Beta Proiect s-au specializat in ultimii ani si pe servicii de consultanta PSI datorita faptului ca au observat intarzierile care apar in majoritatea proiectelor de constructii prin prisma timpului necesar obtinerii unor astfel de avize.

In consecinta, pentru a eficientiza orice proiect, echipa ce lucreaza pentru Beta Proiect s-a specializat si pe obtinerea de avize si autorizatii PSI.Serviciile de consultanta PSI Iasi pe care le regasesti in oferta celor de la Beta Proiect includ printre altele identificarea si evaluarea gradului de risc la incendii, elaborarea planurilor PSI, realizarea intregii documentatii pentru prevenirea si interventia in cazul unui incendiu sau organizarea planurilor anuale pentru instruirea intregului personal privind normele PSI. Mai mult decat atat, pentru toate avizele necesare in domeniul PSI poti apela cu incredere la serviciile celor de la Beta Proiect. Pentru a avea o imagine completa asupra serviciilor oferita de Beta Proiect te invitam pe www.betaproiect.ro.

Promptitudine, profesionalism si eficienta cu Beta Proiect

Intreg personalul care lucreaza pentru Beta Proiect ofera cel mai ridicat nivel de profesionalism in materie de consultanta PSI, dar si promptitudine si eficienta in solutionarea oricarui proiect.Atunci cand optezi sa apelezi la serviciile celor de la Beta Proiect ai certitudinea faptului ca proiectul tau nu va stagna si in cel mai scurt timp vei avea intreaga documentatie necesara in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor. Alege intotdeauna specialistii in consultanta PSI Iasi. Fie ca ia nevoie de obtinerea de avize PSI sau de instruirea angajatilor in domeniul PSI, Beta Proiect te asigura de promptitudine si profesionalism!

About the author

Monica

Leave a Comment