Monden / Lifestyle

Cum poti sa impresionezi de Ziua Indragostitilor ?

Written by Monica

Valentine’s Day este o sarbatoare celebra in toata lumea. Cuplurile care vor sa-si sarbatoreasca dragostea fac cine romantic, isi ofera cadouri sau chiar recurg la moduri inedite pentru a-si arata intensitatea sentimentelor.

Unele dintre modalitatile cele mai neobisnuite de a petrece ziua alaturi de sufletul pereche sunt : concursuri anuale de saruturi in Serbia, nunti subacvatice in Thailanda, scrisori de dragoste anonime in Danemarca, gesturi de iubire pentru animalele de la zoo sau concurs anual de saruturi in Serbia.

Pe data de 14 februarie, in Serbia e organizat un concurs la care e premiat cel mai lung sarut. Aceasta competitie face parte dintr-un festival care celebreaza iubirea. Podul Iubirii din Vrnjacka Banja, este mai putin cunoscut decat podurile iubirii din Paris sau Amsterdam, insa are o importanta aparte.

In ceea ce privesc nuntile subacvatice din Thailanda, acestea sunt organizate în cea mai romantica zi a anului. Mirii primesc un certificat, pe care il pot pastra amintire. In anul 2000, evenimentul a intrat și în Cartea Recordurilor, cu cea mai mare nunta subacvatica din intreaga lume. Doar scafandrii profesionisti pot participa la aceasta ceremonie.

Scrisorile de dragoste anonime din Danemarca sunt foarte apreciate de catre tinerii indragostiti. Aceasta reprezinta una dintre cele mai populare modalitati de a sarbatori Ziua Indragostitilor. Aceste felicitari conțin cate o poezie amuzanta de dragoste din care sa reiese dragostea invaluita in umor. ‘

Cel care scrie poezia nu semneaza scrisoarea cu numele lui, ci foloseste doar puncte, cate unul pentru fiecare liteaă. Potrivit traditiei, daca destinatarul scrisorii ghiceste cine a trimis scrisoarea, primeste un cadou iar daca nu ghiceste trimite expeditorului un cadou.

Gesturile de iubire pentru animalele de la zoo reprezinta un exemplu demn de urmat. Ziua Indragostitilor nu este doar un moment special pentru oameni, ci si pentru animale sau pasari. In aceasta zi absolut speciala multe gradini zoologice din intreaga lume au obiceiul de a-si rasfata animalele cu gustari tematice. In acest fel, simt si ele afectiunea ingrijitorilor.

Anul trecut ei de la gradina zoologica din Londra au oferit maimutelor-veverita viermi de faina ascunsi îin pungute decorate cu inimioare si agatate in crengile copacilor, spre uimirea si deliciul animalelor.  Cei de la gradina zoologica Brookfield, din Illinois, Chicago, au oferit animalelor diferite gustari in forma de inima.

Gradina zoologica din Canada a avut ideea de a oferi ceva celor care au inimile zdrobite deValentine s Day si dat posibilitatea oamenilor sa numească insectele după fosti iubiti si sa hraneasca animalele de la zoo cu ele. In acest fel, acestia s-au razbunat cumva pentru o dragoste neimplinita si au primit impulsul de a lasa tot ceea ce nu a fost placut in urma si sa priveasca cu optimisc viitorul.

Toate aceste obiceiuri inedite de a exprima dragostea sunt specifice tarilor lumii. Indiferent de ce alegi sa faci in aceasta zi, este important sa-ti dezvalui sentimentele de dragoste si afectiune intr-un mod surprinzator.

=

About the author

Monica

Leave a Comment