Comunicate de presa

Descopera servicii de consultanta in securitate la incendiu de la Beta Proiect

Written by Monica

Indiferent de domeniul de activitate al unei firmei, securitatea la incendiu este un aspect esential pentru functionarea legala, dar mai ales pentru siguranta angajatilor, colaboratorilor si clientilor firmei respective. In consecinta, pentru a avea garantia faptului ca activitatea economica pe care o derulezi in cadrul afacerii tale este reglementata legal cu privire la riscul la incendiu si este sigura pentru intreg personalul, serviciile de consultanta in securitate la incendiu sunt absolut necesare. Iar o firma cu o vasta experienta in servicii de consultanta securitate incendiu Iasi este Beta Proiect.

Ce implica aceste servicii de consultanta in securitate la incendiu?

Atunci cand ne referim la servicii de consultanta in securitate la incendiu vorbim despre mai multe aspecte. In primul rand se efectueaza evaluarea riscului de incendiu, etapa in care este stabilit cat de ridicat este nivelul de risc la incendiu al unui spatiu. In al doilea rand, este identificat riscul la incendiu comparativ cu un nivel limita stabilit anterior si pe baza caruia se stabileste probabilitatea de a fi expus unui incendiu.

In functie de rezultatele evaluarii riscului de incendiu se elaboreaza planurile de evacuare si planurile de interventie. Aceste planuri sunt utile in situatia izbucnirii unui incendiu pentru a facilita o interventie rapida si o evacuare a persoanelor aflate in incinta imobilelor si sunt obligatorii conform legislatiei in vigoare pentru toti operatorii economici.Toate aceste servicii de consultanta securitate incendiu Iasi sunt oferite de echipa de la Beta Proiect.

Pune siguranta pe primul loc

Riscul de incendiu este prezent in orice spatiu, iar sursele potentiale de incendiu sunt foarte diversificate, de la instalaziile de gaze, la instalatiile electrice si pana la neatentia umana. Un incendiu inseamna in primul rand o amenintare la adresa vietilor omenesti, la adresa integritatii fizice, iar in al doilea rand reprezinta o amenintare la adresa bunurilor aflate in orice imobil.Prin urmare, atunci cand vine vorba despre riscul la incendiu, pune siguranta pe primul loc si acorda incredere serviciilor de consultanta securitate incendiu Iasi alegand echipa de la Beta Proiect.

Cateva cuvinte despre Beta Proiect

Echipa Beta Proiect Iasi are o experienta de peste 25 de ani in domeniile arhitecturii, ingineriei si serviciilor tehnice legate de aceste domenii. Datorita complexitatii obtinereii de avize sau autorizatii de securitate la incendiu pentru diferite cladiri, echipa de la Beta Proiect s-a specializat in ultimii ani si in servicii de consultanta securitate incendiu Iasi.

Astfel, la Beta Proiect vei putea gasi servicii de consultanta securitate incendiu Iasi pentru obtinerea avizelor sau autorizatiilor pentru orice tip de activitate economica care se poate derula in tara noastra si pentru care aceste avize sau autorizatii sunt necesare.Tocmai pentru ca legislatia referitoare la avizele si autorizatiile de securitate la incendiu se schimba constant, echipa de la Beta Proiect este mereu la curent cu noutatile legislative in acest domeniu si astfel poti avea garantia faptului ca nu vei avea probleme cu avizele obtinute.

Portofoliul foarte bogat in domeniul serviciilor de consultanta securitate incendiu Iasi este cel ce recomanda echipa de la Beta Proiect.Daca ai nevoie de obtinerea de avize sau autorizatii de securitate la incendiu pentru afacerea ta, indiferent de domeniul de activitate, atunci nu ezita sa apelezi la consultanta securitate incendiu Iasi de la Beta Proiect.

About the author

Monica

Leave a Comment