Casa si Gradina

Flori miraculos de frumoase

Written by Monica

Daca sunteti o impatimita a florilor si vreti sa cunoasteti cat mai multe despre caracteristicile care le recomanda a fi cele mai uimitoare prin parfumul si naturaletea lor, atunci cu siguranta ati ajuns la locul potrivit. Se cunoaste deja faptul ca cele mai frumoase flori nu pot fi ignorate ci au un impact pozitiv asupra sufletelor sensibile, aducand cel putin un zambet si bunadispozitie.

Acum este momentul sa aflati care sunt aceste flori si sa gasiti ocazia cea mai potriviat pentru a le darui unei persoane dragi. Florile reprezinta cel mai simplu mod de a ne arata sentimentele si emotiile, fiind in acelasi timp o modalitate sincera prin care ne exprimam afectiunea.

*Florile de cires

Venirea primaverii ne incanta prin parfumul specific, atunci cand florile albe si rozalii de cires ies la iveala. Este un adevarat spectacol care celebrat asa cum se cuvine prin festivaluri de mare amploare in Japonia si in SUA.

*Dalia

Dalia este o floare spectaculoasa ce provine din America Centrala, Columbia și Mexic. Poarta numele celebrului botanist Anders Dahl si apare intr-un numar de 30 de specii care ne incanta prin frumusetea lor.

*Cerceii-doamnei

Cerceii doamnei sunt flori desprinse din povesti,ce cresc in gradini umbroase si sunt absolut uimitoare. Acestea intregesc decorul intr-un mod inedit si imbraca diferite culori, cum ar fi: rosu, roz sau alb.

*Cana

Chiar daca putini au auzit de aceasta floare este o floare ce seamana cu crinul si insumeaza nu mai putin de 19 specii de plante cu flori. Acestea fac un spectacol de culori datorita faptului ca specia curpinde nuante diferite de galben, rosu, portocaliu.

*Trandafirul rosu

Peste tot in lume trandafirul rosu reprezinta una dintre cele mai romantice si parfumate flori si totodata are o semnificatie aparte, rosul profund semnificand dragostea adevarata. Chiar daca cele mai multe specii se gasesc in Asia este renumit la nivel global datorita faptului ca trandafirii sunt considerati cele mai frumoase plante ornamentale decorative.

*Laleaua

Laleaua este una dintre florile cele mai frumoase, cultivate peste tot in lume. O gasim si in ghivece intr-o paleta varieta de culori, cele mai renumite fiind nuante precum alb, galben, rosu, mov si chiar negru.

*Lotusul

Lotusul alb o ai putetu intalni si sub denumirea de nufar alb egiptean sau lotus tigru. Specifica Asiei si Africii, florile le puteti gasi si in alta parte si va puteti bucura de frumusetea lor. Florile ce plutesc deasupra apei sunt deosebit de atragatoare, si farmeca prin frumusetea lor.

*Lacramioarele

Flori delicate si parfumate lacramioarele apar primavara devreme si incanta prin parfumul lor de exceptie. Acestea apar sub forma de mici lacrimi care isi au originea in legende scrise cu multi ani in urma.

*Macul

Macul oriental este o floare ornamentala care creste pe marginea drumului si infrumuseteaza in mod inedit privelistea. Aceasta infloreste chiar si pe timpul secetei dar in special vara cand apare sub diverse culori, precum alb, roz, rosu sau nuante derivate.

*Plumeria

Plumeria este una dintre cele mai dulci flori pe care le veti mirosi vreodata, ocupand un loc de cinste printre cele mai frumoase flori din lume. Mirosul dulce si aromat va incanta simturile iar florile multicolore va uimesc prin frumusetea lor.

About the author

Monica

Leave a Comment