Afaceri

Grupul Carmistin, reprezentat de Iustin Paraschiv, achizitioneaza ferma de gaini ouatoare de la Colceag

Written by Monica

Grupul Carmistin, condus de catre Iustin Paraschiv, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati antreprenori din domeniul agribusiness, anunta achizitionarea fermei de gaini ouatoare de la Colceag. Aceasta achizitie consolideaza pozitia Grupului Carmistin pe piata avicola din Romania, deschizand oportunitati noi de dezvoltare a activitatii.

La Provincia, brandul detinut de Grupul Carmistin, lanseaza prima gama de oua – La Provincia, oua de la gaini vegetariene, diversificandu-si gama de produse.

Prin lansarea gamei de oua, La Provincia demonstreaza angajamentul sau de a raspunde nevoilor si preferintelor consumatorilor din Romania, acestia fiind tot mai interesati de produse alimentare sanatoase, de inalta calitate si realizate in mod responsabil.

In plus, prin aceasta investitie, domnul Paraschiv isi doreste sa promoveaze conceptul de ferma traditionala, sustinand comunitatea prin crearea unor noi locuri de munca. De asemenea, compania isi asuma un angajament ferm fata de calitatea produselor sale si fata de respectarea standardelor etice in productie.

Cu alte cuvinte, prin initiativa aceasta, firma Carmistin promoveaza metodele de crestere sanatoasa si responsabila, astfel incat sa asigure o calitate premium a produselor, respectand nevoile animalelor.

„Prin achizitionarea fermei de la Colceag, judetul Prahova, Grupul Carmistin a demarat productia de oua provenind de la pasari crescute in conditii maxime de bunastare. Ne dorim sa promovam conceptul de ferma traditionala si sa sustinem comunitatea, prin locurile de munca pe care le cream”, a declarat Andrei Brumaru, director executiv Carmistin.

Declaratia directorului executiv Carmistin ne arata ca afacerile pot fi profitabile si responsabile in acelasi timp, cu beneficii atat pentru companie, cat si pentru comunitate. Astfel de practici ar trebui sa fie incurajate si promovate in intreaga industrie alimentara, astfel incat sa se poata asigura un mediu sanatos, durabil si echitabil pentru toti.

La Provincia lanseaza prima gama de oua a brandului

Un punct de referinta pe segmentul agroalimentar este La Provincia, un brand romanesc recunoscut pentru calitatea superioara a produselor sale, dar si pentru practicile de productie responsabile. Brandul La Provincia ofera publicului de larg consum o gama diversificata de produse din carne de pui, de inalta calitate, aliniate cerintelor actuale ale acestuia.

Brandul are sub umbrela sa gamele Pui Vegetarian crescut cu legume si cereale, Pui crescut la sol, Pui fara antibiotice, Pui marinat si Pui bio, fiind si singura marca din Romania cu doua abatoare certificate BIO.

Brandul a pus intotdeauna accentul pe sustenabilitatea si responsabilitatea fata de mediu, iar acest lucru se reflecta in produsele lor de calitate superioara, mai adauga presedintele grupului, Iustin Paraschiv.

La Provincia se dedica intregului proces de productie, de la cultivarea cerealelor si pana ambalarea produselor din carne de pui, garantand consumatorilor produse gustoase, autentice si nu in ultimul rand, sanatoase.

Lansarea gamei de oua La Provincia este o noua dovada a faptului ca Grupul Carmistin este un actor important in promovarea agriculturii sustenabile si a practicilor de productie responsabile.
Ouale La Provincia provin de la pasari crescute la sol, hranite cu cele mai bune cereale, create dintr-o agricultura proprie responsabila.

Aceste cereale sunt cultivate pe terenurile detinute de companie in zona Horezu. Aceasta regiune este renumita pentru solurile sale fertile si aerul curat, conditii ce permit cerealelor sa se dezvolte in cele mai bune conditii si sa ofere pasarilor hrana de cea mai buna calitate.

Oualele rezultate sunt bogate in nutrienti si au o culoare intensa a galbenusului, specifica pasarilor crescute in mod traditional. Astfel, consumatorii pot fi siguri ca ouale La Provincia sunt o alegere sanatoasa si gustoasa.
Ouale de la gaini vegetariene La Provincia pot fi regasite de consumatori in reteaua de magazine Kaufland, la caserola de 10 bucati. Acestea sunt ambalate manual, garantand astfel prospetimea si igiena produsului, iar caserola de 10 bucati este o optiune practica pentru familiile mai numeroase.

Achizitia fermei de la Colceag consolideaza pozitia Grupului Carmistin pe piata produselor din carne de pasare
Achizitionarea fermei de la Colceag de catre compania condusa de antreprenorul Iustin Paraschiv, reprezinta un pas important pentru dezvoltarea activitatii Carmistin, fiind urmarita promovarea conceptului de ferma traditionala si sustinerea comunitatii prin crearea de noi locuri de munca.

In plus, productia de oua provenite de la pasari crescute in conditii optime, hranite cu cereale cultivate pe terenurile ce apartin companiei, aduce un plus de calitate si autenticitate produselor La Provincia.

La Provincia este un brand romanesc ce se axeaza pe calitatea produselor sale, dar si pe respectarea mediului inconjurator si a bunastarii pasarilor. In ceea ce priveste produsele sale, brandul isi doreste sa ofere publicului de larg consum alimente sanatoase, gustoase si autentice, rezultate in urma unui proces responsabil de productie. In plus, La Provincia este mereu in cautarea de noi inovatii pentru a imbunatati produsele sale si raspunde prompt nevoilor si asteptarilor clientilor sai.

Achizitionarea fermei de la Colceag este doar unul dintre exemplele prin care Grupul Carmistin promoveaza conceptul de ferma traditionala si sustine crearea unei valori autentice si durabile in industria productiei alimentare.

About the author

Monica

Leave a Comment