Comunicate de presa

Sticla antifoc- caracteristici de exceptie

Written by Monica

Sticla antifoc este de fapt o sticla special creata pentru a conferi protectie la foc si fum. La Arcom Glass gasiti diverse produse de acest fel de dimensiuni si grosimi diferite. Aceasta sticla se poate monta pe diverse tipuri de rama incluzand sisteme de aluminiu. De asemenea, are o larga aplicabilitate fiind folosita intr-o diversitate de domenii pentru a tine departe pericolul de oameni.

De fapt, acest tip de sticla intra in componenta geamului termoizolant si aduce eficienta maxima. Sticla poate fi folosita atat in interior cat si in exterior reprezentand cele mai bune forme de protectie la foc. Prin urmare poate fi construita in mai multe dimensiuni si poate fi montata pe diferite rame. In functie de alegerea dumneavoastra, rezistenta variaza de la 30 la 120 de minute.

Acestea sunt construite prin suprapunerea mai multor straturi de sticla lipite intre ele cu un gel transparent termorezistent.  Modalitatea de productie indeplineste normele de izolare termica fiind adesea utilizate in locuri in care exista posibilitatea de a se produce si extinde cu repeziciune un incendiu. Dintre aceste locuri amintim hoteluri, birouri, institutii culturale si chiar depozite logistice.

Cerintele clientilor nostri ocupa un loc primordial de accea noi punem siguranta dumneavoastra in topul obiectivelor noastre. In special in locurile unde exista pericolul de a se pierde date importante sau a se deteriora obiecte de valoare, este absolut necesara folosirea acestor produse.

Sticla antifoc- extrem de utile

Arcom  Glass este producatorul de sticla antifoc care a reusit sa onoreze un numar impresionant de comenzi intr-un timp relativ scurt. In relatiile cu clientii dam dovada de transparenta si corectitudine deoarece astfel ca aici va puteti bucura de cel mai bun raport calitate pret. De asemenea, raspundem cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra si vrem sa va informam corect de fiecare data, pentru a fi la curent cu tot ceea ce se intampla.

La noi nu exista costuri ascunse si nici posibilitatea ca aceste geamuri sa nu functioneze asa cum gtrebuie la nevoie.Suntem o echipa mereu orientata catre clienti de aceea ne remarcam prin flexibilitate atunci cand acestia doresc sa faca unele modificari.

Sticla antifoc – indeparteaza orice pericol

Atunci cand vine vorba despre sticla antifoc specialistii de la Arcom Glass iasa in evidenta prin rapiditate in actiune si cauta sa rezolve cat mai repede  solicitarile chiar si celor mai exigenti clienti. In plus, respectam cu precizie termenele contractuale pentru ca vrem ca dumneavoastra sa beneficiati de calitatea produselor noastre intr-un timp cat mai scurt.

Cu o vechime considerabila in domeniu si o experienta pe masura am reusit sa realizam lucrari de de cea mai buna calitate, cu un design modern si eficienta termica marita.Produsele noastre confera siguranta maxima tuturor celor care la un moment dat sunt supusi riscului de a-si pune viata in pericol din cauza unui incendiu.

Asadar, suntem mereu alaturi de clientii nostri si le stam la dispozitie cu oferte imbatabile, greu de refuzat. Acest tip de sticla reprezinta o solutie unica care va scoate din impas si va ajuta sa treceti cu bine peste acest obstacol. Suntem partenerii ideali in realizarea tuturor proiectelor care necesita produse de exceptie ce va ofera protectie maxima in caz de incendiu.

About the author

Monica

Leave a Comment