Casa si Gradina

Tamplarie Salamander si caracteristicile unora dintre modelele acestui brand

Written by Monica

Termopanele sunt alegerea preferata atunci cand vine vorba despre tamplaria pentru ferestre, indiferent daca vorbim despre locuinta personala, birou sau diferite spatii comerciale pe care le administram. Argumentele care stau la baza acestei alegeri sunt date de izolarea termica eficienta, randamentul energetic ridicat, izolarea fonica foarte buna, dar si durabilitatea termopanelor.

Totusi trebuie punctat ca nu toate termopanele ofera aceste avantaje. Din acest motiv alegerea unor profile de calitate foarte ridicata este importanta atunci cand avem in vedere investitia in profile pentru tamplarie de termopan. Printre varianta de profile de termopan care ofera calitate ridicata regasim si brandul Salamander. In ceea ce urmeaza vei putea descoperi principalele caracteristici pentru cateva dintre modelele de tamplarie Salamander.

Salamander ADF Design

Aceste profile de tamplarie PVC pentru ferestre au o adancime a constructiei de 82 de mm si un numar de 6 camere. Datorita acestor caracteristici, modelul ADF Design de la Salamander este foarte eficient prin prisma gradului de izolare. La acest grad de izolare ridicat contribuie inclusiv numarul de 3 garnituri cu care sunt echipate aceste profile.

Feroneria este de tip anti-efractie si este echipata cu functie de microventilatie pentru a se evita producerea condensului in interiorul camerelor. Geamul pentru modelul ADF Design este „echipat” cu un geam triplu cu o grosime cuprinsa intre 48 mm si 52 mm.

Salamander ADF Exclusiv

Modelul ADF Exclusiv de la Salamander este un alt profil foarte apreciat prin prisma caracteristicilor si functionalitatilor oferite. Randamentul energetic al acestui profil de tamplarie Salamander este rezultatul adancimii de constructie de 92 de mm si a numarului de 6 camere. Prin prisma grosimii peretilor de 3 mm, modelul ADF

Exclusiv de la Salamander este incadrat in categoria de calitate Clasa A in functie de normele europene in acest domeniu. Profilele de termopan ale modelului ADF Exclusiv sunt completate de geam termopan triplu si care este termoizolant, fapt pentru care vorbim despre termopane extrem de eficiente din perspectiva randamentului energetic.

Salamander ADF Premium

Tot in randul modelelor de tamplarie de la Salamander regasim ADF Premium. Este un model premium din perspectiva izolarii fonice si a confortului termic oferit. In acelasi timp aduce un aspect foarte elegant si un plus de securitate pentru imobilele unde este montat. Aceste caracteristici se datoreaza grosimii profilelor de 76 de mm si a celor 6 camere regasite la nivelul profilelor de termopan. Geamul termopan are 3 foi de sticla si garniturile de calitate superioara completeaza functionalitatile acestui model de termopan de la Salamander.

Salamander ADF Smart

Acest model are un numar de 6 camere si o adancime a constructiei de 82 de mm. Feroneria anti-efractie si functia de ventilatie economica, impreuna cu rigidizarea standard de 2 mm din otel zincat asigura atat o izolare foarte eficienta, cat si un grad de securitate ridicat, dar si o fiabilitate foarte mare. Acestea sunt o parte dintre modelele de tamplarie Salamander care pot fi avute in vedere de catre cei care cauta produse de calitate si foarte fiabile in domeniul termopanelor.

About the author

Monica

Leave a Comment