Social

Cum sa atragi energia pozitiva in casa ta?

Written by Monica

Este foarte important sa cresti energia pozitiva din locuinta, pentru a gasi armonia perfecta, pacea si intelepciunea sufleteasca. Misiunea lor este sa impartaseasca lumii lectiile de viata pe care le-au invatat.

Locuinta fiecarei persoane reprezinta o reflectare a celor mai profunde celule a mintii sale, un spatiu in care fiecare dintre noi cunoaste relaxarea suprema. Energiile pozitive atrag o buna atmosfera buna si vibratii pline de energie iar pentru a te bucura din plin de aceste sentimente profunde trebuie sa:

1. Ai grija de obiectele din casa ta

Ofera atentia binemeritata tuturor lucrurilor pe care le ai in casa, indiferent de momentul in care le-ai achizitionat. Fie ca este vorba despre niste produse in editie limitata sau produse cumparate din targu pana la urma este vorba de munca ta si trebuie sa o pretuiesti ca atare. Daca nu le-ai cumparat tu si nu reprezinta o investitie din partea ta atunci trebuie sa privesti cu maxima apreciere persoanele de la care le-ai primit si drumul parcurs de acestea pentru a ajunge aici.

Este demonstrat faptul ca asa cum ai grija de obiectele pe care le detii, tot la fel ai grija de oamenii din viata ta. Acest lucru se aplica cu regularitate in viata reala atunci cand un obiect este asociat cu o persoana cu totul speciala. Fiecare lucru are o insemnatate aparte iar acest lucru trebuie sa faca parte din prioritatile tale.

2. Fii recunoscatoare pentru lucrurile care la un moment dat ti-au fost utile

Odata cu trecerea timpului, cu siguranta unele lucruri se demodeaza si nu ne mai sunt de nici un folos. Unele sunt inlocuite cu modele noi, iar la altele renuntam pur si simplu pentru ca nu le mai gasim nici o intrebuintare. In loc sa arunci aceste lucruri, ar fi indicat sa le oferi unor oameni care au nevoie de ele la fel de mult cum aveai tu la inceput. In acest fel, nu faci risipa si subliniezi valoarea si utilitatea lucrurilor ceea ce denota obtinerea unei energii pozitive in casa ta.

3. Incepe ziua mai devreme si in tacere, in timp ce restul dorm

Modalitatea ideala in care trebuie sa te trezesti dimineata este sa incepi ziua in tacere, pentru a simti din plin un sentiment intens de pace si liniste. Acest obicei creeaza in timp un loc de liniste pura si profunda in mintea ta. Daca te trezesti devreme ai suficient timp pentru meditatie sau rugaciune, ceea ce ajuta la dezvoltarea unei dispozitii pozitive si a unei energii bune in jurul tau.

Tine cont de toate aceste sfaturi utile si beneficiaza de o stare de spirit foarte buna si deplina intelepciune. Atunci cand omul devine cat mai intelept incepe sa vada lucrurile cat mai clar si are posibilitatea de a distinge mai usor binele de rau, bucurandu-se din plin de partea buna a lucrurilor. Constientizand acest lucru nu faci altceva decat sa indepartezi energia negativa si sa atragi tot ceea ce este bun si pozitiv in viata ta.

About the author

Monica

Leave a Comment